Επικαιρότητα

Με "Ηλέκτρα" και "Αυλή των Θαυμάτων" το 2019

Πολιτισμός 21/01/2019 10:43
Με "Ηλέκτρα" και "Αυλή των Θαυμάτων" το 2019

Με την παρουσία εκπροσώπων από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Σύρου, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεατρικού Πολιτιστικού Ομίλου Σύρου «Απόλλων».

Με πρόσωπα χαμογελαστά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και η πρόεδρος του Ομίλου, Εύη Αριστείδου, καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους στο νέο χώρο των γραφείων του Συλλόγου, γνωστοποιώντας τα σχέδια για το 2019.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Νίκος ΛΕειβαδάρας, καθώς και πρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων και συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Σύρου, του Μουσικού Ομίλου, των Ποντίων και Βορειοελλαδιτών, καθώς και των Μικρασιατών.

Η Πρόεδρος του "Απόλλωνα", κ. Αριστείδου έκανε μία αναφορά στην πολιτιστική χρονιά που έφυγε, αλλά και στη νέα που πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε.

Σύμφωνα με την ίδια, για το 2019 ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος έχει σχεδιάσει να ανεβάσει και πάλι την "Ηλέκτρα" στο θέατρο "Απόλλων" την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Inner Wheel “Women for Europe 9”.

Επίσης, ο Όμιλος θα παρουσιάσει μία νέα παραγωγή και συγκεκριμένα την "Αυλή των Θαυμάτων" του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Γιώργου Πάχου, όπως επίσης θα φιλοξενήσει την παράσταση «Η ρομαντική μου ιστορία» της Θεατρικής Ομάδας Ντουέντε από την Ικαρία, καθώς και μία παιδική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία ,Βέτας Αποστολίδου.