Επικαιρότητα

"Με λογοκλοπή, κα Καζαντζάκη, δεν κάνεις αντιπολίτευση"

Πολιτική 19/01/2019 18:32
"Με λογοκλοπή, κα Καζαντζάκη, δεν κάνεις αντιπολίτευση"

"Ξεκινώντας το παρόν δελτίο τύπου, αναρωτιόμαστε εάν αυτό πρέπει να λάβει δημοσιότητα από τα τοπικά ΜΜΕ της Σύρου ή από εκείνα του Νομού Μεσσηνίας και δη της Καλαμάτας. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου μας, κα. Μαρία Καζαντζάκη, συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο το εβδομαδιαίο «κήρυγμά» της προς τους δημότες και τους κατοίκους της Σύρου, επιτιθέμενη για άλλη μια φορά προς την Δημοτική Αρχή, προσπαθώντας να «χτίσει» το προφίλ της αρεστής και συμπαθητικής υποψηφίου, με απώτερο στόχο να διεκδικήσει την ψήφο των συριανών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Μέσα στην αγωνία της να εμφανιστεί ως γνώστρια όλων των υποθέσεων και ικανή να διαχειριστεί τα «πάντα», σε θεωρητικό βέβαια επίπεδο, παρέλειψε να αναφέρει σε ποιους δημότες απευθύνεται και σε ποιον Δήμο δήθεν διεκδικεί την εκλογή της. Το γεγονός ότι οι «απαιτήσεις» που η ίδια παραθέτει εμφανίζονται αυτούσιες στο κείμενο με τίτλο «Ώρα αποφάσεων για το συνδυασμό “Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας”», που δημοσιεύθηκε στις 14-1-2019 στην ιστοσελίδα www.eleftheriaonline.gr και, επίσης, το γεγονός ότι ολόκληρες παράγραφοι του δήθεν κειμένου της κας Καζαντζάκη εμφανίζονται αυτούσιες στην προσωπική ιστοσελίδα της κας Πιπίνας Κουμάντου, κόρης του πρώην Δημάρχου Καλαμάτας, και σε κείμενό της που δημοσιεύθηκε στις 23-10-2017 (!) με τίτλο «Αυτή (πρέπει να) είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση», δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο από το να υποθέσουμε ότι η κα Καζαντζάκη σκοπεύει τελικά να πολιτευθεί στην Καλαμάτα και όχι στη Σύρο!

Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις της κας Καζαντζάκη ή του υπεύθυνου του «γραφείου τύπου» της, οι οποίες, κατά την πάγια εβδομαδιαία τακτική της, κατευθύνονται εναντίον του κ. Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, σε μία προσπάθεια υποβάθμισης του έργου που έχει επιτελεσθεί από το 2014 μέχρι σήμερα,

μέσα σε ένα δύσκολο και σκληρό περιβάλλον, ένα έχουμε να της πούμε….

Κα Καζαντζάκη, με λογοκλοπή δεν κάνεις αντιπολίτευση, ούτε στηλιτεύεις την πολιτική μίας Δημοτικής Αρχής, πολλώ δε μάλλον δεν γίνεσαι Δήμαρχος!".