Ανακοινώσεις

Δε συναινεί στις μεταγραφές o AO Πάγου

Αθλητισμός 19/01/2019 10:47

Ο Α.Ο. Πάγου, ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι δεν θα συναινέσει, στη μεταγραφή ποδοσφαιριστών που έχουν δελτίο στην ομάδα, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ.1 του κανονισμού της ΕΠΟ.


Παρά το γεγονός ότι πάγια πρακτική της ομάδας είναι να συναινεί σε μεταγραφές, το οποίο το απέδειξε με δυο δελτία ποδοσφαιριστών που συναίνεσε, λόγω του γεγονότος ότι βρισκόμαστε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, πρακτικές των άλλων ομάδων δείχνουν ότι δεν συμμερίζονται την ίδια λογική, με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, προς την ομάδα μας.


Επίσης, πρακτικές από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, με τις συνεχόμενες, αδικαιολόγητες και χωρίς τη συναίνεση της ομάδας αλλαγές στον ορισμό παιχνιδιών της ομάδας μας , στα πρωταθλήματα κ-16 και κ-18, μας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι στοχοποιείται πλέον η ομάδα, με σκοπό την αποδυνάμωσή της και να ενισχύσει αγωνιστικά, ανταγωνιστικό σωματείο της Σύρου, μεταφέροντας όλους τους αγώνες του Κ-18, από τον Ιανουάριο του 2019, στον Φεβρουάριο του 2019, αφού έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος και έχει ενισχυθεί αγωνιστικά.


Σε αυτό, θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι έχει οριστεί για την 1η Φεβρουαρίου η 4η αγωνιστική του Κ-18 και ακόμα δεν έχει διεξαχθεί η 1η αγωνιστική, η οποία έχει αναβληθεί από την Επιτροπή, χωρίς να αναφέρει τους λόγους της αναβολής.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν τη μεροληπτική στάση της Επιτροπής προς ένα συγκεκριμένο σωματείο, παραβιάζοντας την αρχή της ισότητας των σωματείων, στην ΕΠΣ Κυκλάδων.


Έχοντας επίγνωση της κατάστασης του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, αλλά και την ανάπτυξη των μικρών ποδοσφαιριστών, ο Α.Ο. Πάγου με νέο Δ.Σ. εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα αποφασίσει για τη συναίνεση μεταγραφών του Κ-16, λόγω και μόνο του γεγονότος της πρόκρισης της Μικτής Κυκλάδων .