Επικαιρότητα

Θερινό Σχολείο της Golden Helix στη Σύρο

Υγεία 24/09/2018 15:25
Θερινό Σχολείο της Golden Helix στη Σύρο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Θερινό Σχολείο Golden Helix του 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου. Το Θερινό Σχολείο Golden Helix του 2018 θα διοργανωθεί το Σεπτέμβριο του 2018 και το θέμα της Θερινής Σχολής θα είναι «Σπάνια Γονιδιωματική: Γονιδιωματική των Σπάνιων Ασθενειών, Σπάνιες Καρκίνοι και Σπάνια Φάρμακα» και θα περιστρέφεται γύρω από την εφαρμογή των σημαντικότερων επιστημονικών κλάδων της Γονιδιωματικής Ιατρική, όπως η ανακάλυψη γονιδιώματος, η πληροφορική, η δημόσια υγεία και ο σχεδιασμός φαρμάκων σε σπάνιες ασθένειες, καρκίνο και φαρμακογονιδιωματική.

Επίσης, εμπλουτίσαμε το επιστημονικό πρόγραμμα αυτού του καλοκαιριού του 2018 Golden Helix με μια εξέλιξη σταδιοδρομίας και τριών διαδραστικών συνεδριών όπου τα μέλη της Σχολής θα διεξάγουν ζωντανές συζητήσεις με τους συμμετέχοντες του θερινού σχολείου σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και με τα βασικά θέματα που σχετίζονται με το θέμα αυτής της συνάντησης, αντίστοιχα.

Εκτός από το επιστημονικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, το Θερινό Σχολείο Golden Helix του 2018 προσφέρει ένα ελκυστικό κοινωνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσκεψη στο Θέατρο "Απόλλων" στην Ερμούπολη και ένα παραδοσιακό δείπνο αποχαιρετισμού, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουμε τα τέλη εγγραφής για να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή ερευνητών από χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στη Σύρο, σε ένα πολύ παραγωγικό και σημαντικό συνέδριο.

Δείτε εδώ