Επικαιρότητα

"Υπό σοβαρή σκέψη η κάθοδός μου στις εκλογές του 2019"

Πολιτική 21/02/2018 13:20
"Υπό σοβαρή σκέψη η κάθοδός μου στις εκλογές του 2019"

Μπορεί να μας χωρίζει ενάμισης χρόνος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ωστόσο οι πρώτες «ζυμώσεις» ξεκίνησαν, δημιουργώντας μία έντονη κινητικότητα, όσον αφορά τα προεκλογικά δημοτικά θέματα του τόπου.

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες την τοπική πολιτική σκηνή της Σύρου, είναι ο συνταξιούχος ιατρός αναισθησιολόγος Νικόλαος Λειβαδάρας, ο οποίος βρίσκεται έντονα στο προσκήνιο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τον θέλουν να κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο του νησιού. 

"Υπό σοβαρή σκέψη η κάθοδός μου στις εκλογές. Δεν επιθυμώ να δηλώσω τίποτε παραπάνω αυτή τη χρονική στιγμή" ήταν η λιτή, αλλά περιεκτική δήλωση του κ. Λειβαδάρα στο syrostoday.gr, το οποίο στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής κινητικότητας που υπάρχει, επικοινώνησε μαζί του, θέτοντας του την ερώτηση εάν ισχύουν οι πολλαπλές μαρτυρίες νυν Δημοτικών Συμβούλων και άλλων, ότι τόσο εκείνος όσο και άνθρωποι του στενού του κύκλου, τους έχουν προσεγγίσει για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές το Σεπτέμβριο του 2019.

Ο κ. Λειβαδάρας έχει υπηρετήσει επί μακρόν το χώρο της υγείας ως Ιατρός Αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Σύρου. Έχει αναμειχθεί στο παρελθόν τόσο στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην πρώτη θητεία του Γιάννη Δεκαβάλλα (1991 - 1994) και από τη θέση του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων επί Νομαρχίας Παναγιώτη Ρήγα (1998 - 2002), όσο και στα κοινά της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κυκλάδων.

Ο κ. Λειβαδάρας διαφαίνεται ότι βολιδοσκοπεί τις επόμενες κινήσεις του και σίγουρα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.