Επικαιρότητα

Οφειλόμενη απάντηση για την εικόνα της Ερμούπολης

Πολιτική 21/02/2018 10:00
Οφειλόμενη απάντηση για την εικόνα της Ερμούπολης

Μία οφειλόμενη απάντηση, όπως χαρακτηριστικά είπε, στο Σύλλογο Μονίμων Κατοίκων Ερμούπολης, έδωσε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μάριος Βουτσίνος.

Ο κ. Βουτσίνος με αφορμή την πρόσφατη γενική συνέλευση του Συλλόγου και τα όσα ειπώθηκαν περί υπολειτουργίας της καθαριότητας, αλλά και για τη δυσοσμία που επικρατεί στους κάδους ανακύκλωσης, τόνισε ότι η υπηρεσία όχι μόνο υπολειτουργεί, αλλά εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά.

Ο Αντιδήμαρχος εμφανώς ενοχλημένος από τα όσα καταλογίστηκαν από το Σύλλογο Μονίμων Κατοίκων, δήλωσε ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται με δύο βάρδιες, ενώ καθημερινά υπάρχουν εργαζόμενοι που καθαρίζουν τους δρόμους της Ερμούπολης. Μάλιστα για το θέμα του πλυσίματος των κάδων, επισήμανε ότι ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό γίνεται σε τακτικά διαστήματα.

Όπως είπε, τα μεγάλα κοντέινερ πλένονται μέρα παρά μέρα, ενώ δύο φορές την εβδομάδα καθαρίζονται και οι πράσινοι κάδοι, όπως το ίδιο συμβαίνει με τους μικρότερους που βρίσκονται διάσπαρτοι στους δρόμους. 

"Απορώ με αυτούς τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν.  Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Ερμούπολης, όπως και οι επισκέπτες του νησιού είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της πόλης. Βεβαίως και υπάρχουν και λάθη, αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω σε προσβλητικά και ανυπόστατα λεγόμενα", υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος.