Ανακοινώσεις

Οι ξηρές τροφές IL TARTUFO τώρα και στην Σύρο

19/04/2018 13:17
Οι ξηρές τροφές IL TARTUFO τώρα και στην Σύρο

Ποια είναι η La Trufa;

Η La Trufa δραστηριοποιείται στην εξειδικευμένη αγορά ξηρών τροφών για σκύλους και γάτες. Δημιουργήθηκε πριν από λίγα χρόνια, από ένα ερευνητικό πρόγραμμα με σκοπό να ανακαλύψει την ιδανική διατροφή για αυτά τα ζώα, αναπτύσσοντας τύπους και προϊόντα που επιτρέπουν όχι μόνο να μεγαλώσουμε και να συντηρήσουμε τα κατοικίδια μας, αλλά να καλύψουμε με εύκολο και απλό τρόπο τις διατροφικές απαιτήσεις τους.
Μέσω της La Trufa, οι συνταγές, περιέχουν πρωτεϊνες από συστατικά ζωικής προέλευσης, από 62% ως και 88%. Αυτές οι συνταγές, εναρμονίζονται στο ποσοστό των συστατικών, που τα σαρκοφάγα κατοικίδια, μπορούν να βρουν στη φύση.

Τι κάνει τις τροφες της La Trufa ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες;

Η La Trufa, έχει δημιουργήσει μια σειρά υψηλής ποιότητας τροφών για γάτες και σκύλους, διαθέσιμες τόσο σε εξειδικευμένους πελάτες όσο και στο ευρύ κοινό. Η τροφή, έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, τόσο από άποψη θρεπτικότητας, όσο και από πλευράς περιεκτικότητας σε κρέας, ώστε να ταιριάζει στα κατοικίδια που την καταναλώνουν και να είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν στην αγορά. Στόχος είναι να παρέχουμε στα κατοικίδια μας άριστες τροφές, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Έχοντας αυτό υπόψη, είμαστε σε θέση να διαθέσουμε τις τροφές, που θα παρείχαν τη βέλτιστη διατροφή για το σκυλί ή τη γάτα σας και να ελαχιστοποιήσουμε οποιεσδήποτε εκπλήξεις που μπορούν να προκύψουν, ως συνέπεια μιας φτωχής διατροφής. Αρχίζοντας με αυτές τις τροφές από πολύ νωρίς στη ζωή του κατοικιδίου σας, προσφέρετε μια καλή ποιότητα ζωής και υγεία στο σκύλο ή τη γάτα σας.

Ποια είναι η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΑ στη διατροφή των κατοικιδίων;

Ορισμένες πηγές πρωτεϊνών είναι απλά καλύτερες από άλλες, επειδή παρέχουν έναν καλύτερο συνδυασμό αμινοξέων. Αυτές οι καλύτερες πρωτεΐνες έχουν κάτι που ονομάζεται Biological Value (BV). Η βιολογική αξία (BV) είναι μια κλίμακα μέτρησης, που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του ποσοστού μιας πηγής θρεπτικών ουσιών που χρησιμοποιείται από το σώμα. Εν ολίγοις, η BV μας λέει πόσο αποτελεσματικά χρησιμοποιεί ο οργανισμός την πρωτεΐνη. Θεωρητικά, η υψηλότερη BV μιας τροφής είναι 100%.

Σε όλη τη σειρά, όλα τα συστατικά των τροφών της La Trufa, είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Δεν προσθέτουν οποιοδήποτε τύπο χρωστικής ουσίας, ή τεχνητό συντηρητικό, ή οποιαδήποτε άλλη πρόσθετη ουσία που μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σύντομη ή μακροπρόθεσμη υγεία του σκυλιού σας. Έχουν δώσει προτεραιότητα στην υγεία του σκύλου και της γάτας, περισσότερο από την εικόνα του προϊόντος. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν να επιτεύχθει η καλή υγεία των σκύλων και των γατών.

Πώς η ποιότητα της πρώτης ύλης επηρεάζει την υγεία των κατοικιδίων μας;

Είναι προφανές ότι τα συστατικά καλής ποιότητας στη διατροφή του ανθρώπου, επιτρέπουν γενικά να είναι πιο υγιής και να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής. Η La Trufa επιτρέπει στα σκυλιά να καταναλώνουν υψηλής ποιότητας συστατικά, που μέχρι σήμερα δεν ήταν κοινά διαθέσιμα για αυτά τα ζώα. Αυτά τα συστατικά θα τους επιτρέψουν να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιή, όπως και εμείς.

Πώς γίνεται αυτό;

«Οι τύποι μας προσαρμόζονται πάντοτε στις ανάγκες των ζώων που καταναλώνουν κρέας και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ κανένα ανθρωπογενές πρόσθετο ή αντιοξειδωτικό, όπως το BHT, το BHA, το Ethoxyquin ή το λιποδιαλυτό μη φυσικό Vit K, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες σε πολλές περιπτώσεις.
Η τροφή μας δεν έχει χημικά πρόσθετα, αφού όλη η θρεπτική αξία προέρχεται από τα συστατικά που χρησιμοποιούμε και εάν τα χρησιμοποιούμε, χρησιμοποιούμε φυσικές παραλλαγές (σελήνιο, φυσικές βιταμίνες κλπ.). Η διαδικασία παραγωγής μας υπερβαίνει το τρέχον μέγιστο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων, FSSC 22000, το οποίο αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Πιστοποίησης Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων (FSSC) και αναγνωρίζεται από την GFSI (Global Food Safety Initiative). Το πρότυπο αυτό είναι ένα πλήρες εργαλείο για την ασφάλεια των τροφίμων, το οποίο βασίζεται στο πρότυπο διαχείρισης ISO 22000: 2005 και στο πρότυπο PAS 220: 2008 για την ασφάλεια των τροφίμων στην παραγωγή.»

Οι τροφές έχουν ΠΟΙΟΤΗΤΑ IFS: Αυτό σημαίνει ότι συμμορφωνόμαστε με τα διεθνή πρότυπα τροφίμων και εγγυόμαστε την ποιότητα ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας και όλων των πρώτων υλών έως το τελικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιούμε ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3: Όλα τα κρέατα που επεξεργαζόμαστε, είναι κατηγορίας 3. Αυτό σημαίνει ότι προέρχονται από εγκεκριμένα σφαγεία. Δεν επεξεργαζόμαστε κρέας από νεκρά ζώα. Έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ: Όλα τα συστατικά έχουν αναλυθεί πριν χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή. Επίσης αναλύουμε και το τελικό προϊόν.

ΔΕΝ περιέχουν ΣΟΓΙΑ: Δεν χρησιμοποιούμε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (σόγια) για να αποφύγουμε την ανάπτυξη βακτηρίων.

Τι σημαίνει υδρόλυση των πρωτεϊνών και για ποιο λόγο γίνεται;

Η υδρόλυση είναι μια διαδικασία, που καθιστά δυνατή την καλύτερη αφομοίωση των πρωτεϊνών και σε μεγαλύτερες ποσότητες, καθώς διασπά τη δομή των πρωτεϊνών στη διατροφή και έτσι απομακρύνονται τα αλλεργιογόνα. Επομένως μπορεί να αποφευχθεί η ανοσολογική ανεπάρκεια στους σκύλους, που είναι ήδη ευαίσθητοι ακόμη και σε πρωτεΐνες που έχουν παραμείνει άθικτες.
Με την υδρόλυση μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερη φυσιολογική πέψη σε γάτες και σκύλους και να αποτρέψουμε τα προβλήματα υπερευαισθησίας.

Όλα τα αποξηραμένα κρέατα στις τροφές μας έχουν υδρολυθεί.

Στο σημείο αυτό, θα σας προκαλούσαμε να μας δώσετε μια ευκαιρία!

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.nutracan.gr, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σειρές των τροφων της La Trufa IL TARTUFO & ZERO.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 6936556885.