Επικαιρότητα

Τίμησαν τον Βάγγη με πολλά γκολ

Αθλητισμός 28/05/2017 13:37
Τίμησαν τον Βάγγη με πολλά γκολ

Η ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής Νεολαίας , στα πλαίσια των εορτασμών για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ήρθε στη Σύρο και αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα βετεράνων του ΑΟ Σύρου θέλοντας να τιμήσουν τον Θέμη Βάγγη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο το βαρύ όνομα του 62χρονου, πλέον, αστέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου που εδώ και 25 χρόνια ζει και εργάζεται στην αγαπημένη του Σύρο.

Τον Θέμη τίμησαν και οι βετεράνοι του ΑΟ Σύρου ενώ δεν ξέχασαν και τον επί σειρά ετών πρόεδρο του ΑΟ Σύρου κ.Μάρκο Ρούσσο στον οποίο απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Στο αγωνιστικό μέρος του φιλικού παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσέφεραν πολλά γκολ και θέαμα με τους Συριανούς να επικρατούν με σκορ 7-3 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Ξανθάκη που σημείωσε 5 γκολ. Τα άλλα δύο πέτυχαν οι Πρίντεζης και Πρέκας.

Για την Προοδευτική σκόραραν οι Τσαγκαβέλης (2) και ο Τζαβάρας (1). Να σημειώσουμε ότι ο τιμώμενος Θέμης Βάγγης αγωνίστηκε και με τις δύο ομάδες από ένα ημίχρονο περίπου.

ΑΟ Σύρου: Μακρυωνίτης, Φωτεινιάς, Στεριώτης, Μανθόπουλος, Βαμβακούσης, Ξανθάκης, Πρέκας, Ξενικάκης, Σαγκινέτος, Πρίντεζης, Κάτρης, Ζαχαρίου, Βάγγης, Λυγνός, Μπολάκης, Τασιούλης, Σιγάλας, Σούρλας, Καραηλίας.

ΑΟ Προοδευτική: Παχατούρας, Ιωαννίδης, Κασιδιάρης, Τζιαμάλης, Λαμπαδάριος, Τζαβάρας, Βαφειάδης, Δασκαλάκης, Μάλλιαρης, Καθάριος, Ξανθόπουλος, Τσαγκαδέλης, Γιδάκος, Κρουγιός, Χούτρης, Χιώτης, Μπάκουλης, Πολυχρόνου, Αλαμάνης, Βιδάλης.