Γνώμες

Κυβέρνηση παπατζήδων!

Γνώμες 27/05/2017 12:03
Κυβέρνηση παπατζήδων!

Λόγω χαρακτήρα, ποτέ δεν χρησιμοποιώ ακραίες εκφράσεις. Όμως στο χαιρετισμό μου στη τελευταία συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, άφησα και βγήκε από μέσα μου όλη η οργή για τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά κυρίως για την κοροϊδία με την οποία εμπαίζει τον λαό με τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ, τα οποία θεωρώ ότι πρώτο στόχο έχουν, να δώσουν ένα άλλοθι στους Κυβερνητικούς βουλευτές για την ψήφιση του ΤΕΤΑΡΤΟΥ μνημονίου, που μας έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αγοράσει πολιτικό χρόνο και να κρατηθεί στην εξουσία.

Τους χαρακτήρισα και πραγματικά είναι η Κυβέρνηση των Παπατζήδων!

Τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ δεν είναι παρά νεολογισμός του νεολογισμού ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ, και αποτελούν μέρος μιας χυδαίας προπαγάνδας, που επιχειρεί λεκτικά να χρυσώσει το δηλητηριώδες χάπι που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, συνταγογράφησε για τον Ελληνικό λαό.

Παίρνει από όλους τους φτωχούς λεφτά για να βοηθήσει κάποιους πτωχότερους, και αυτό το ονομάζει Αριστερή Πολιτική!

Αυξάνει την φορολογία, καταργεί οικογενειακά επιδόματα του πατέρα και του παππού, μειώνει την σύνταξή του κατά 18%, αυξάνει τις κρατήσεις τους, μειώνει τα εισοδήματα των αγροτών. Για να δώσει, σε κάποιους φάρμακα με μειωμένη την συμμετοχή τους, κάποια συσσίτια παραπάνω στα παιδιά και τα εγγόνια τους, και στον φτωχό αγρότη να του δώσει λίγο πιο φτηνά τα φυτοφάρμακα, αφού έχει αρπάξει το εισόδημά του με την επί πλέον φορολογία και την μείωση των συντάξεων!

Αναρωτιέται λοιπόν ο κάθε ξεζουμισμένος Έλληνας. Γιατί δεν μου αφήνει την σύνταξή μου και να εξασφαλίσω εγώ το φαγητό στο εγγόνι μου, να πάρω εγώ τα φάρμακά μου, θα αγοράσω εγώ τα φυτοφάρμακα που είναι ελάχιστα μπροστά στο τεράστιο κόστος του αγροτικού πετρελαίου και των γεωργικών μηχανημάτων.

Το σπουδαιότερο μάλιστα είναι ότι για να δοθούν αυτές οι ελάχιστες παροχές των Ισοδυνάμων θα πρέπει να εγκριθούν από το Δ.Ν.Τ!

Με άλλα λόγια τα μέτρα είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα, και τα Αντίμετρα- Ισοδύναμα, είναι ένα νέο παραμύθι.

Όμως τελείωσαν και τα ψέματα και τα παραμύθια. Κάθε ημέρα που περνάει ο πολίτης κατανοεί πως κανένα κόμμα δεν μπορεί ΜΟΝΟ ΤΟΥ, να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Το επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου, παίρνοντας την απασφαλισμένη χειροβομβίδα που του έδωσε ο Κ. Καραμανλής και απέτυχε. Το επιχείρησε ο Παπαδήμος, ως τεχνοκράτης, απέτυχε. Το επιχείρησε ο Σαμαράς, με τα παραμύθια του Ζαπείου, απέτυχε. Το επιχειρεί ο Τσίπρας, με τα παραμύθια της Θεσσαλονίκης, τα συνεχή ψέματα και τα παππατζηλίκια, και θα εξαφανιστεί.

Για το λόγους αυτούς η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, έχει θέσει ως κύριο άξονα της πολιτικής της την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, την οποία και προσπαθεί να επιβάλλει, γιατί πάνω από όλα, για όλους τους πραγματικούς Δημοκράτες, προέχει το συμφέρον της πατρίδας, κάτι που η παράταξή μας το έχει αποδείξει όσες φορές χρειάστηκε, με κάθε θυσία!

Δημήτρης Μπάιλας

Π. Νομάρχης Κυκλάδων

Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης