Επικαιρότητα

Κοπή πίτας του Α.Ο Ερμούπολης

Αθλητισμός 19/02/2017 14:01
Κοπή πίτας του Α.Ο Ερμούπολης

Το Σάββατο 18/2/2017 στις 6 το απόγευμα, καλωσόρισε το νέο έτος και επίσημα ο Α.Ο Ερμούπολης με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Ερμής” παραβρέθηκαν η Διοίκηση, Προπονητές, Αθλητές, Εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, γονείς & φίλοι του Συλλόγου, σε ένα πολύ ζεστό & ευχάριστο κλιμά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Φρέρης Μάρκος βράβευσε τα Αγωνιστικά Τμήματα για την πορεία τους στα περσινά πρωταθλήματα, καθώς επίσης τους Αθλητές - Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 & ευχαρίστησε όλους τους Χορηγούς & υποστηρικτές του Συλλόγου.

Στην ίδια εκδήλωση η Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Άννα-Μαρία Μαραγκού, με απλό & κατανοητό τρόπο, μίλησε για την διατροφή των Αθλητών & τον ρόλο της σωστής διατροφής στην Αθλητική απόδοση & έδωσε συμβουλές για την καθημερινή διατροφή τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση του Ποδηλάτου για τους παρευρισκόμενους μέσα απο λαχειοφόρο αγορά & την απονομή των δώρων στους Τυχερούς Αθλητές, οι οποίοι βρήκαν το φλουρί .

\