Γνώμες

Για το show στο Δημοτικό Συμβούλιο

Γνώμες 16/02/2017 17:22
Για το show στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η χώρα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και εμείς οι νησιώτες του δήθεν κοσμοπολίτικου νησιού του 24% Φ.Π.Α ενώ η ανεργία πάει σύννεφο, πολλοί από εμάς όπως και εγώ είμαστε σε προγράμματα στήριξης γιατί δεν τα βγάζουμε πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια ευαισθησία για τον ΚΚ€ δήμαρχο της Πάτρας ο οποίος έχει απαγορεύσει σε νόμιμο πολιτικό κόμμα να κάνει ομιλία σε δημόσιο χώρο σε ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΟΓΩΝ; Το τονίζω ΄΄ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΟΓΩΝ΄΄.

Η Χρυσή Αυγή συμμετέχει σε εκλογές με την άδεια του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, εκτός αν ο δήμαρχος της Πάτρας είναι κάτι παρά πάνω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και δεν το ξέρουμε. Με ποιο δικαίωμα απαγορεύει ομιλια σε δημόσιο χώρο του τρίτου κόμματος της χώρας, είναι ΔΙΚΤΑΤΩΡΑΣ; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχετε το θράσος να μιλάτε μερικοί για ψήφισμα συμπαράστασης ενώ μιλάτε για δημοκρατία; Γίνατε ξαφνικά συνήγοροι υπεράσπισής του ΚΚ€ μόνο και μόνο να κερδίσετε ψηφοφόρους η συμπάθειες αφού φυσικά απευθύνεστε με χολή κατά του τρίτου κόμματος της χώρας.

Παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αιρετούς να συμφωνείτε με διάφορους που αναφέρονται με όμορφα συνθήματα όπως ΄΄ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ και ένα σορό εμετικά συνθήματα στα οποία συμφωνείτε. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε στο βωμό των ψήφων να αρέσετε στους υπόλοιπους.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και έχετε το θράσος να με χαιρετάτε στον δρόμο και να μιλάτε ότι είστε κατά της βίας και οτι πολεμάτε τον φασισμό.
ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ να φέρετε ψήφισμα συμπαράστασης όταν μου είχαν επιτεθεί στον πεζόδρομο του νησιού οι γνωστοί σας άγνωστοι και ενώ έκανα βόλτα με την κόρη μου ΑμεΑ, εκεί δεν θυμάμαι να είχατε ευαισθησίες να καταδικάσετε το γεγονός.

Τελειώνοντας κατάλαβα πως τελικά δεν σας καίγεται καρφί για τον δήμαρχο της Πάτρας και άλλος ήταν ο σκοπός στο ψήφισμα συμπαράστασης. Το ποίος θα το ψηφίσει και το ποίος όχι αυτός ήταν ο σκοπός σας να το κάνετε σημαία στον ΄΄δημοκρατικό΄΄ σας αγώνα και στο μέλλον να το χρησιμοποιήσετε ως επιχείρημα στο να μη μου δοθεί χώρος στο νησί σε περίοδο εκλογών.
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Είστε πολύ δημοκράτες, σας θαυμάζω.