Επικαιρότητα

Δύο ήττες για τον Α.Ο. Ερμούπολης

Αθλητισμός 16/01/2017 19:46
Δύο ήττες για τον Α.Ο. Ερμούπολης

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ:39 – 67(ΕΦΗΒΙΚΟ)

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ: 61-69 (ΑΝΔΡΙΚΟ)

 

Δεν κατάφερε να κάνει ποδαρικό για το νέο έτος με το δεξί ο Α.Ο. Ερμούπολης , καθώς έχασε στην κατηγορία του εφηβικού και του ανδρικού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τις ομάδες του ΤΑΚ Περιστεριώνα (εφηβικό) και του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο , οι έφηβοι του Ανδρέα Μαύρου αντιμετώπισαν την πολύ καλή ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα. Δυστυχώς δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι Συριανοί παίκτες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους και έτσι έχασαν σχετικά εύκολα με σκορ 39-67.

Στο δεύτερο ματς που έλαβε χώρα την Κυριακή στο γήπεδο ΑΚΔΕ , το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Ερμούπολης , μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι , έχασε τελικά από την ομάδα του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με σκορ 61 – 69. Το προβάδισμα στο σκορ συνεχώς εναλλασσόταν από την αρχή του παιχνιδιού καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν πάρα πολύ την νίκη. Η Συριανή ομάδα αν και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με μικρό προβάδισμα , δεν μπόρεσε τελικά να πανηγυρίσει το ροζ φύλλο αγώνος καθώς η αστοχία της στα τελευταία λεπτά έπαιξε σημαντικό παράγοντα στο να χάσει τελικά το παιχνίδι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους αθλητές όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν για την προσπάθεια τους και το πλούσιο θέαμα που χάρισαν!

 

 

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ: 39 – 67

(ΕΦΗΒΙΚΟ) ΗΜΙΧΡΟΝΟ 16-36

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 09 - 15, 07 - 21, 10 - 18, 13 - 13

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.): Τάκος Δ. 4 (1), Σαβρακίδης Β. 12 (1), Τομάης Φ., Λημναίος Α. 2, Αρμακόλας Γ., Τσιπολίτης Π. 4, Μαρινάκης Ν., Μίμογλου Γ. 5, Λειβαδίτης Θ. 3, Πανούσης Δ., Βουτσίνος Φ. 7, Νικολακόπουλος Α. 2 .

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.): Δεληγιάννης Θ., Παγανέλης Ν. 7 (1) , Καμπέρι Ι. 7 (1) , Νάζος Μ. 9 (3), Γιαβρεδέλης Θ. 2, Ρουγγέρης Α. 9 (Αρχ), Βοϊνάς Π. 11 (3) , Σουράνης Κ. 9 , Βιδάλης Π., Πετρόπουλος Γ., Μελισσουργός Δ. 13 .