Επικαιρότητα

Έκοψε την πίτα του με φόντο την Γ΄ εθνική

Αθλητισμός 16/01/2017 13:23
Έκοψε την πίτα του με φόντο την Γ΄ εθνική

Σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της Ερμούπολης ο ΑΟ Σύρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος β΄, ο Επίσκοπος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας κ. Πέτρος, ο βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός κ. Βρούτσης, ο αντιπεριφερειαρχης Ν. Αιγαίου κ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκός και άλλοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πολιτευτές του νομού.

Το παρών έδωσαν ακόμα σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές και πολλοί φίλοι του σωματείου.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Φώσκολος μετά τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους επεσήμανε ότι ο στόχος της ομάδας για την άνοδο στη γ΄ εθνική είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί . “Επιτέλους “, τόνισε ο κ. Φώσκολος, “η Σύρος πρέπει να εκπροσωπηθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από το τοπικό πρωτάθλημα και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι , ο καθένας από τη μεριά του, Δ.Σ, προπονητές και παίχτες θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το πετύχουμε” .

Αμέσως μετά προχώρησε στις βραβεύσεις όλων των χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας ενώ ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν αυτή της βράβευσης του πατέρα του προέδρου, κ.Αντώνιου Φώσκολου για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του.

Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.

 

Δείτε στο WebTV πλάνα από την εκδήλωση.