Επικαιρότητα

"Η Ν.Δ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο"

Πολιτική 14/01/2017 23:23
"Η Ν.Δ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο"

Με την παρουσία δεκάδων φίλων και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας, εκπροσώπων της Ορθόδοξης εκκλησίας, καθώς επίσης και εκπροσώπων του α΄ και β΄ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στη Σύρο, εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος.

Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει η Τοπική Οργάνωση Σύρου και η ΝΟΔΕ Κυκλάδων με τη συμμετοχή κομματικών στελεχών, πολιτευτών, του βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, καθώς επίσης και με τη συμμετοχή του "Συριανού" βουλευτή, Βασίλη Κικίλια.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κικίλιας έζησε τα παιδικά του χρόνια στην περιοχή του Γαλησσά και σήμερα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους, αλλά και με συγγενείς, κάτι που όπως είπε του έδωσε μεγάλη χαρά.

Όμως εκείνο το γεγονός που σχολιάστηκε από όλους τους "υψηλούς" προσκεκλημένους, ήταν η μαζική συμμετοχή των πολιτών της Σύρου, συμμετοχή που όπως είπαν, δίνει το σύνθημα ότι η Νέα Δημοκρατία με "μπροστάρη" τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι και πάλι έτοιμη να κυβερνήσει. 'Αλλωστε όπως επισημάνθηκε από τους βουλευτές κ.κ. Βρούτση και Κικίλια, η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τον κυκεώνα που την έχει οδηγήσει η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά του ο Κυκλαδίτης βουλευτής κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στην καταστρεπτική πολιτική των τελευταίων χρόνων, με ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, κάτι που όπως επισήμανε - οδήγησε τους νησιώτες σε πραγματικό αδιέξοδο. Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι αμέσως μετά την ψήφιση της αύξησης των συντελεστών φορολόγησης, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Σύρο έκανε λόγο για καταστρατήγηση του Συντάγματος.

Ο βουλευτής, Βασίλης Κικίλιας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη αναδιοργάνωσης της κοινωνίας με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και στη στήριξη της νέας γενιάς, επισημαίνοντας ότι η Σύρος - "η Αρχόντισσα των Κυκλάδων" - επιβάλλεται να ξανά βρει την παλιά της αίγλη και να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Κώστας Γαβιώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής, Στάθης Μπαρμπούνης, η υπεύθυνη του Οργανωτικού, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, καθώς επίσης και οι πολιτευτές Κυκλάδων.

 

Δείτε στο WebTV πλάνα από την εκδήλωση.