Επικαιρότητα

Έφτασε η πλωτή δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού

Κοινωνία 04/12/2016 14:54
Έφτασε η πλωτή δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού

Ως "μάννα εξ ουρανού" περίμεναν οι εργαζόμενοι του Νεωρίου την έλευση της πλωτής δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία χτες ξεκίνησε το ταξίδι της προς το ναυπηγείο της Σύρου.

Η δεξαμενή έφτασε στις εγκαταστάσεις του Νεωρίου στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και συντήρησής της.

Ανακοίνωση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Με ικανοποίηση καλωσορίζουμε στο νησί μας τη δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία κατέφτασε σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Νεώριο Σύρου, ικανοποιώντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ένα εκ των αιτημάτων των εργαζομένων του Ναυπηγείου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και τους συναρμόδιους Υπουργούς, οι οποίοι συνέβαλαν στη θετική αυτή εξέλιξη, καθώς η επισκευή της δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού προσδοκούμε να στηρίξει τη λειτουργία του Ναυπηγείου, βοηθώντας σημαντικά στην καταβολή ενός μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων, ανακουφίζοντάς τους οικονομικά, ιδιαίτερα ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος μας, από την πρώτη κιόλας στιγμή, στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των εργαζομένων του Νεωρίου, συμμετέχοντας σε συναντήσεις και ασκώντας πιέσεις, σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο, οι οποίες στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στηρίζει εμπράκτως τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και την Ναυπηγο-επισκευαστική Ζώνη.Και για άλλη μια φορά έδωσε ανάσα ζωής σε 300 οικογένειες.

Η αγάπη και η αγωνία του, για την κατάσταση που βίωναν οι εργαζόμενοι του Νεωρίου με τις οικογένειες τους τόσους μήνες, δεν έμεινε στην απλή συμπάθεια. Αλλά όπως τους είχε υποσχεθεί η βοήθειά του ήταν άμεση και έμπρακτη, και σήμερα η άφιξη της δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυπηγείο Νεώριον Σύρου δίνει απάντηση σε όλους τους κακοήθεις που τον κατηγορούσαν και ξεσήκωναν τους εργαζομένους εναντίον του.

Είπαν πολλά, πάρα πολλά τον κατηγόρησαν έως εκεί που δεν έφτανε το μπόι τους, σήμερα ''κύριοι'' τι έχετε να πείτε; Η μικροψυχία σας σε όλο της το μεγαλείο, οι απαντήσεις από τον Υπουργό Πάνο Καμμένο θα έρχονται συνέχεια όχι με λόγια αλλά με έργα, όπως κάνει μέχρι σήμερα Κρυφτείτε λοιπόν άλλη μια φόρα σαν τρωκτικά στα λαγούμια σας. Και κάτι ακόμα ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!