Επικαιρότητα

Στην επόμενη φάση η Μύκονος

Αθλητισμός 25/09/2016 21:31
Στην επόμενη φάση η Μύκονος

Ο ΑΟ Μυκόνου κέρδισε τη συντοπίτισσά του Άνω Μερά με 3-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν άτυχοι στην εκπνοή του ημιχρόνου καθώς σε μία φάση σημάδεψαν τα δύο δοκάρια της εστίας του ΑΟ Μυκόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Μυκόνου έδωσε χώρο στην Άνω Μερά που πίεσε για το γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στο 88ο λεπτό οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το 3-0 και έδωσαν στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Θεοχάρης της Άνω Μεράς σημάδεψε με σουτ το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Η βασική διαφορά ως προς το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές και οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν τρεις επίσης φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Τα γκολ σημείωσαν οι Πανέτας στο 2ο λεπτό και ο Σερέπας στο 9ο και 88ο λεπτό.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης) Δεληγιώρογλου, Ράγια, Ξένος (79΄Μύρτινας), Αργυρίου (53΄ Τόμπρος), Καρατσάς, Μπαμπακάρ, Αμπαδίνης, Παπαδόπουλος, Σερέπας (90 ΄ Τριανταφύλλης), Χιλάι, Πανέτας.

Ανω Μερά Μυκόνου (Τζιόβας) Καρανάσος, Κουτσούκος (31΄ Θεοχάρης), Παστελόπουλος, Καρανίκας, Κεραμιδάς, Καρίμαλης (31΄Αβράμης), Αραπίτσας, Καρφαρίδας, Μητσικας, Κολιόπουλος, Κουκάς.