Επικαιρότητα

Αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Κοινωνία 25/08/2016 12:28
Αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ ΑΕ οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2016-2017.

Οι μητέρες καθώς και τα πρόσωπα που τους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια βρεφών, νηπίων και παιδιών και είχαν καταθέσει εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα, μπορούν να ενημερωθούν για τα οριστικά αποτελέσματα στο site της ΕΕΤΑΑ ΑΕ www.eetaa.gr (link is external).

Ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται προς τις/τους ωφελούμενες/ους, όσες/οι εντάσσονται στον οριστικό πίνακα ωφελουμένων που έχει καταρτιστεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., θα πρέπει να εκτυπώσουν από το σύστημα την αξία τοποθέτησης (voucher) και -εφόσον επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης- καλούνται να εκδηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους έως την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016.

Τα οριστικά αποτελέσματα επιλογής βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, (επιδοτουμένων της ΕΕΤΑΑ ΑΕ και μη) θα εκδοθούν την 1/9/2016.

Τα αιτήματα των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (κατόχων voucher) μπορούν να κατατίθενται έως την Τρίτη 30/8/2016 κατά τις ώρες 09.00-13.00, στα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κτήριο ΚΑΠΗ, οδός Κ. Μαρούλη και Μαυρομουστάκη 9. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22810 81001, αρμόδια υπάλληλος η κ. Μαργαρίτα Δαλεζίου.