Ανακοινώσεις

Aλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό όμιλο Ερμούπολης

Κοινωνία 16/07/2016 10:21

Σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 37η φορά η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού ομίλου Ερμούπολης και η επίσκεψη του διοικητή της 2470 ροταριανής περιφέρειας .

Η εκδήλωση έγινε στης 8/7/ 2016 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ερμής ,και πλαισιώθηκε με την παρουσία του διοικητή της 2470 περιφέρειας Απόστολου Μαμάτα την βοηθό διοικητή Ρούλη Γιοβάνη τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και εκπρόσωπο του Δήμου Σύρου κο Δημήτριο Κοσμά, την εφημερίδα ο λόγος των Κυκλάδων των ροταριανών καθώς και από πολλούς φίλους του Ομίλου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης έλαβε τον λόγο έλαβε ο απερχόμενος πρόεδρος Ματθαίος Τόμελητς κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και κατόπιν κάλεσε στο βήμα τον νέο πρόεδρο του ομίλου Νίκο Ζαννή στον οποίο παρέδωσε την σκυτάλη για την ροταριανή χρονιά 2016-2017.

Ο νέος πρόεδρος έκανε μία σύντομη αναφορά στα ροταριανά ιδεώδη που και τα προγράμματα του Ρόταρυ υποσχόμενος ότι θα τα υπηρετήσει πιστά με την βοήθεια του νέου ΄Δ.Σ. το οποίο και παρουσίασε ονομαστικά .

Μετά το δείπνο ανέβηκε στο βήμα ο Διοικητής Απόστολος Μαμάτας ο οποίος αναφέρθηκε στις αξίες , τα προγράμματα του Ρόταρυ και ανέπτυξε το σύνθημα της χρονιάς που είναι το (Ροταρυ Υπηρετεί την Ανθρωπότητα. στην συνέχεια ο νέος Πρόεδρος ΠΡΟΣΈΦΕΡΕ ΣΤΟΝ Διοικητή ένα βιβλίο με την ιστορία της Ερμούπολης.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου συγκλήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με την συμμετοχή του Διοικητή Απόστολου Μαμάτα και της βοηθού διοικητή Ρούλης Γιοβάνη όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προγράμματα και την πορεία του ομίλου και τέθηκαν ερωτήματα και προβληματισμοί για την πορεία του Ρόταρυ στην Ελλάδα της κρίσης.

Το νέο Δ .Σ ΤΟΥ Ροταριανού ομίλου Ερμούπολης αποτελείτε από τους εξής Ροταριανούς.

Πρόεδρος Νίκος Ζαννής, Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τζαναβάρης, Ταμίας Ιωάννης Καψομενάκης, Α΄ Αντιπρόεδρος Εμανουήλ Παύλου, Β΄ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Καλοφωλιάς, Α΄ βοηθός Γραμματέα Ματθαίος Τόμελιτς, Β΄ βοηθός Γραμματέα Σταματία Φοινίτση, Κοσμήτορας Ιωάννης Βακόνδιος, Βοηθός ταμεία Γεώργιος Ρούσσος.