Επικαιρότητα

Τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Πολιτική 24/06/2016 21:29
Τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Παρουσία πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, που βρίσκονται στο κέντρο της Ερμούπολης.

Τα εγκαίνια διενεργήθηκαν παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, του βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση, στελεχών του κόμματος, καθώς επίσης παρουσία των εκπροσώπων του α΄ και β' βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Δείτε στο WebTV σχετικά πλάνα.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Κώστας Γαβιώτης καλωσόρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την βεβαιότητα ότι η ΝΔ είναι η αυριανή κυβέρνηση, η οποία θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Για μία κυβέρνηση (αυτή του ΣΥΡΙΖΑ) που έχει οδηγήσει το λαό στο ύστατο σημείο, εξαπατώντας παράλληλα του νησιώτες, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

"Ζητάμε τη διενέργεια εκλογών, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης", δήλωσε στον λόγο του ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισήμανε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη λαϊκίστικη ρητορική του και της λαϊκίστικες προεκλογικές της υποσχέσεις παρέσυρε το λαό, αλλά κυρίως τους Συριανούς και τους νησιώτες, οι οποίοι τώρα καλούνται να πληρώσουν πολύ ακριβά το "μάρμαρο" της αδιέξοδης πολιτικής. "Η ευθύνη μας είναι να προτάξουμε πολιτικές λύσεις ρεαλιστικές, πολιτικές λύσεις εφαρμόσιμες, να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, να κάνουμε ειλικρινή αυτοκριτική όποτε αυτή απαιτείται, αλλά κυρίως, να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία και να πείσουμε τους πολίτες, ότι η λύση θα έρθει μόνο μέσα από την πολιτική, αλλά όχι την πολιτική του λαϊκισμού και του ψέματος, αλλά μέσα από την πολιτική της εργασίας, της αποτελεσματικότητας και κυρίως της σκληρής και ομαδικής δουλειάς”.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο χθεσινό δημοψήφισμα της Βρετανίας και στο αποτέλεσμα αυτού, σημειώνοντας ότι ανοίγει ένας φαύλος κύκλος, το αποτέλεσμα του οποίου είναι με άγνωστα αποτελέσματα. "Σήμερα για την Ευρώπη είναι μία δύσκολη ημέρα. Δυστυχώς οι Βρετανοί ψήφισαν την απομάκρυνσή τους από την ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα δοκιμάσει τη συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ένα αποτέλεσμα που δυστυχώς δικαίωσε τον λαϊκισμό και τιμώρησε τον λόγο και την κοινή λογική. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας υποχρεώσει να κοιταχθούμε και πάλι στον καθρέπτη και να σκεφτούμε γιατί το όνειρο της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης είναι επίκαιρο για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης".