Επικαιρότητα

Η ώρα της αλήθειας για τον Φοίνικα

Αθλητισμός 22/06/2016 23:58
Η ώρα της αλήθειας για τον Φοίνικα

Σήμερα επιτέλους φάνηκε φως στην άκρη του τούνελ που έχει μπει η ομάδα μας. Μετά από πρόσκληση του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής και μέλους της Λέσχης Φίλων ΑΟ Φοίνικα Kου Κρητικού Κωνσταντίνου συναντήθηκαν οι δύο ηγέτες του συλλόγου, Δημήτριος Παλιόπορτας και Αντώνιος Ρούσσος και με κίνητρο την αγάπη τους για τον Φοίνικα, δρομολόγησαν από κοινού και ενωμένοι, κινήσεις και εξελίξεις.

Τακτοποιήθηκαν θέματα άμεσης προτεραιότητας και προγραμματίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10:00 πμ στο φουαγιέ του Κολυμβητήριου του Αθλητικού Κέντρου Δημήτριος Βικέλας όπου θα παρουσιάσουν μαζί τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν πολλά περισσότερα απ’ ότι μπορούσαν γι’ αυτό πλέον πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με ουτοπίες και ψευδαισθήσεις ότι μπορούν να ξανασηκώσουν μόνοι στην πλάτη τους την ομάδα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε Δήμο, Περιφέρεια, Επιμελητήριο, Εμπορικό Σύλλογο, Τερψιχόρη, Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, Ένωση Ξενοδόχων, λοιπούς φορείς τουρισμού, γονείς αθλητών, κατόχους διαρκείας και κάθε φίλο της ομάδας να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση.
Όλοι οι Συριανοί έχουμε μερίδιο ευθύνης αν αποτύχει η τελευταία προσπάθεια.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ