Επικαιρότητα

«Ενσυνείδητο έγκλημα»

Πολιτική 27/05/2016 09:40
«Ενσυνείδητο έγκλημα»

"Οι τελευταίες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο νησί μας ξεπέρασαν κάθε όριο φαυλότητας και πολιτικού αμοραλισμού.

Ο…… ηρωικός Υπουργός που κάθε ημέρα παραιτείται, ξεχνώντας τι ψήφισε ο ίδιος και η παράταξή του πριν λίγες ημέρες στη βουλή, δεν περιορίστηκε να δηλώσει όπως άλλοι …… αγωνιστές της ….. αριστεράς toy ΣΥΡΙΖΑ, ότι με πόνο και θλίψη ψηφίζουν τα αντιλαϊκά μέτρα του τρίτου Μνημονίου, αλλά κατήγγειλε την κυβέρνηση και τον εαυτό του, ότι εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας και του λαού, και ενσυνείδητα καταπάτησαν το Σύνταγμα.!!!

Αυτές τις πρωτοφανείς πολιτικές συμπεριφορές, που δεν μπορούν να ερμηνευτούν με βάση την λογική, αποτέλεσαν το έσχατο όριο ανοχής των πολιτών απέναντι στην ομάδα ΣΥΡΙΖΑ & των ΑΝΕΛ, που οδηγεί την χώρα στην απομόνωση και την καταστροφή. Καταγγέλθηκαν από παντού, όμως η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός τηρούν σιγή ιχθύος.!!

Η ντροπή και το πολιτικό φιλότιμο φαίνεται ότι έχουν εκλείψει παντελώς από τα στελέχη του ΣΤΡΙΖΑ, που προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας, που τους κρατούν ενωμένους.

Και βέβαια το ερώτημα που πλανάται στην σκέψη των πολιτών είναι το εξής:

Όταν κάποιος πολίτης δεν εφαρμόσει τους κανόνες δικαίου που λέγοντα ΝΟΜΟΙ και αυτό γίνει δημόσια γνωστό, παρεμβαίνει η δικαιοσύνη για να τον τιμωρήσει.

Στην προκειμένη περίπτωση που υπήρξε δημόσια ομολογία ενός Υπουργού ότι η Κυβέρνηση εγκληματεί ,καταπατώντας και μη εφαρμόζοντας τον Ανώτατο νόμο της χώρας που είναι το Σύνταγμα δεν πρέπει να εφαρμοστεί η ίδια διαδικασία;

Και ποια είναι η αρμόδια Δικαστική Αρχή που θα παρέμβει;

Περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει παρέμβαση για ένα έγκλημα που ομολογήθηκε δημοσίως".