Επικαιρότητα

"Ήταν ένα έργο που διεκδικήσαμε με πάθος και σθένος"

Επιχειρηματικότητα 26/05/2016 21:10
"Ήταν ένα έργο που διεκδικήσαμε με πάθος και σθένος"

"Η ανάπλαση ήταν ένα έργο που με πάθος και σθένος διεκδικήσαμε ως σύλλογος και που σήμερα είναι γεγονός. Ήδη έχει δοθεί προς χρήση και κατ’ ομολογία όλων είναι ένα έργο, το οποίο άξιζε τον κόπο και την ταλαιπωρία τόσων μηνών μιας και άλλαξε την εικόνα του παραλιακού μετώπου της Ερμούπολης προς το καλύτερο.

Η πόλη άρχισε να μεταμορφώνεται. Και είναι το πρώτο σκέλος μιας μεταμόρφωσης, την οποία ο Σύλλογός μας διεκδίκησε και συνεχίζει να διεκδικεί. Ακολουθούν τα σκέπαστρα της οδού Χίου (τα σχέδια παραμένουν στα συρτάρια), η ανάπλαση της Σταμ.Πρωίου και των πεζοδρόμων των οδών Θυμάτων Σπερχειού & Πρωτοπαπαδάκη.

Την Παρασκευή 3/06/2016 είναι η ημέρα των εγκαινίων του έργου της Ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της πόλης μας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Δήμος μας.

Ερχόμαστε με την παρούσα ανακοίνωση να υπενθυμίσουμε στους εμπόρους / επιχειρηματίες, μέλη του συλλόγου μας, αλλά και στους καταναλωτές – επισκέπτες του Ιστορικού Κέντρου, ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα υπάρξουν κυκλοφοριακές αλλαγές, τις οποίες καλό θα ήταν να γνωρίζουν, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν .

Έτσι την Παρασκευή 3/06/2016 και από ώρα 19:30μμ έως Σάββατο 00:30πμ οι πεζόδρομοι των οδών Θυμάτων Σπερχειού & Πρωτοπαπαδάκη θα μετατραπούν σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης. Συνεπώς, όσοι θελήσουν να κατευθυνθούν προς το Νησάκι ή να αποχωρήσουν από αυτό, θα πρέπει να το κάνουν από τις παραπάνω οδούς.

Παρακαλούμε πάρα πολύ τους οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία αυτά, μιας και ο κόσμος και προπάντων τα παιδιά έχουν συνηθίσει τους δρόμους αυτούς ως πεζοδρόμους, οπότε θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να συμβεί κάποιο ατύχημα.

Περιμένουμε όλους τους Συριανούς, να επισκεφθούν την Πρωτεύουσα της καρδιάς μας, την Παρασκεύη 3/6/2016, ημέρα των εγκαινίων της Ανάπλασης της παραλίας, να την περπατήσουν, να κάνουν βόλτα με το ποδήλατό τους, να απολαύσουν την θέα του λιμανιού και της Άνω Σύρου καθισμένοι στις καφετέριες και τα εστιατόρια της παραλίας, να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης και γενικά να γιορτάσουν για μια Σύρα που αλλάζει".