Επικαιρότητα

Δημιουργώντας τη μέγιστη Τρι-αθλητική εμπειρία στη Σύρο!

Αθλητισμός 25/05/2016 17:37
Δημιουργώντας τη μέγιστη Τρι-αθλητική εμπειρία στη Σύρο!

"Μόλις δεκαοχτώ ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του 1ου TRIMORE Syros Triathlon και παντού (όχι μόνο σε αθλητικούς χώρους, στη Σύρο, τις Κυκλάδες, την Αθήνα, την Ελλάδα ολόκληρη) ψιθυρίζεται η εκδήλωση της Σύρου.

Αθλητές Τριάθλου, αλλά και απλοί δρομείς - ποδηλάτες, μικροί - μεγάλοι, φίλοι του αθλητισμού, λάτρεις του ξεχωριστού, του όμορφου, της θάλασσας και του Αιγαίου, του Κυκλαδίτικου ύφους, της ιστορίας και της αισθητικής του νησιού, σχεδιάζουν ήδη το πρόγραμμα για την επίσκεψή τους στη Σύρο στις 10 Ιουνίου 2016.

Το πρωινό πλοίο της Bluestar την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, φτάνοντας στο λιμάνι στις 11:30, θα ξεκινήσει τη γιορτή! Τα ποδήλατα που θα κρατούν στα χέρια τους οι επισκέπτες αλλά και το ξεχωριστό χαμόγελο στο πρόσωπό τους, θα δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον σκοπό της επίσκεψής τους:

“Θέλουμε όλοι να το ζήσουμε αυτό και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό!!”

Το video teaser της διοργάνωσης, ακριβώς εκεί εστίαζε 6 μήνες πριν! Στο συναίσθημα αυτού του ταξιδιού. Του πηγαιμού!https://www.youtube.com/watch?v=llVAEBL3LL0

Όλο το νησί είναι έτοιμο!

Οι πράσινες μπλούζες των εθελοντών - η δύναμη της διοργάνωσης, θα είναι στο πλευρό των επισκεπτών για κάθε πληροφορία, κάθε βοήθεια και διευκρίνιση.

Κατεβάστε επίσης τον “έξυπνο οδηγό” για να τον έχετε μαζί σας http://bit.ly/1W9Fr30.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης που υιοθέτησε το όραμα στη γέννηση της ιδέας, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου φέρον τεχνογνωσία - εμπειρία, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ουσιαστικός παραστάτης στη συνεχή της προσπάθεια να στηρίζει τον Αθλητισμό και η ομάδα TRIMORE με το πάθος και την αφοσίωσή της.. σας παρουσιάζουν το 1st TRIMORE Syros Triathlon, πάντα υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ!

Βασικοί χορηγοί της διοργάνωσης Ford Σφακιανάκης και Ecoelastika.

Δίπλα στη διοργάνωση, μια σειρά Αρωγών, Μεγάλων Έμπρακτων Υποστηρικτών, Υποστηρικτών, και ασφαλώς.. Χορηγών Επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε όλους για την ουσιαστική τους βοήθεια.

(Υπενθυμίζουμε: 50% έκπτωση για τα ακτοπλοϊκά μέσω της Blue Star και δωρεάν μεταφορά ποδηλάτου από το εξωτερικό και το εσωτερικό προς και από Αθήνα από την #aegeanair)".