Επικαιρότητα

Ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων… στις Κάννες

Επιχειρηματικότητα 27/11/2015 12:17
Ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων… στις Κάννες

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συμμετάσχει στην έκθεση Ιnternational Luxury Travel Market (ILTM) που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου στις Κάννες, με στόχο την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία καθώς και την προσέλκυση ενός κοινού υψηλών απαιτήσεων στα νησιά μας.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου τονίζει πως, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, υπάρχουν πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία ενισχύουν το τουριστικό προφίλ του κάθε τόπου. «Η International Luxury Travel Market αποτελεί το κατάλληλο μέρος δικτύωσης για την ανάδειξη του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός, εάν θέλουμε να φέρουμε στην περιοχή μας την ελίτ από κάθε τουριστική αγορά. Δίνουμε την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν το προϊόν τους και μέσα από αυτό ν` αναδείξουμε την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στα νησιά μας», συμπλήρωσε με έμφαση η κα. Παπαβασιλείου.

Η ILMT χαρακτηρίζεται από τον αποκλειστικά business to business χαρακτήρα της, τις προεπιλεγμένες από τους ίδιους τους εκθέτες και συμμετέχοντες συναντήσεις με luxury buyers, απ' όλο τον κόσμο. Υπολογίζεται δε ότι τουλάχιστον 1.300 buyers θα συμμετάσχουν στην έκθεση η οποία είναι κλειστή στο κοινό και δέχεται ως εκθέτες αποκλειστικά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων.

Από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες ανταποκρίθηκαν συνολικά 30 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στο κάλεσμα συμμετοχής της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας (το 2014 συμμετείχαν 6 ξενοδοχεία).