Επικαιρότητα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SYROS RULES FESTIVAL

Αθλητισμός 31/08/2015 20:21
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SYROS RULES FESTIVAL

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το SYROS RULES FESTIVAL, μια εκδήλωση που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο νησί της Σύρου.

Οργανωμένο από μία ομάδα φίλων, κατάφερε να προσελκύσει εκατοντάδες συμμετοχές με 213 μοτοσυκλέτες , 8 ιστορικά αυτοκίνητα και χιλιάδες κόσμου επάνω στην πλατεία Μιαούλη.

Για τρεις ημέρες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κω, Λάρισα, Χίο, Στυλίδα, Νάξο, Αμαλιάδα, Eύβοια κ.α.) αλλά και από το εξωτερικό εξέθεσαν τις μοτοσυκλέτες τους,διασκέδασαν και ξεναγήθηκαν στις ομορφιές του νησιού.

Ισως ένα από τα μεγαλύτερα μοτοσυκλετιστικά φεστιβάλ που έχουν γίνει ποτέ σε νησί και είναι μόνο το πρώτο οπότε επιφυλασσόμαστε αλλά και ανυπομονούμε για τα επόμενα....


Oι διοργανωτές ευχαριστούν καταρχήν όλους όσους  τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, την Blue Star, τον Δήμο Ερμούπολης, τον Νίκο Κοντιζά για τα ηχητικά και τον φωτισμό, τον σύλλογο paintball, τον Blue capital radio για την κάλυψη και τα βεγγαλικά και γενικότερα όσους βοήθησαν τόσο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση όσο και στην ομαλή διεξαγωγή της.