Επικαιρότητα

Σεμινάρια εξ αποστάσεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Εκπαίδευση 28/07/2015 18:47
Σεμινάρια εξ αποστάσεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τρία νέα Επιμορφωτικά Προγράμματα περιλαμβάνει το καινοτόμο Επιστημονικό Πεδίο «Επιστήμες Υγείας» που προσφέρουν τα e-learning Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πρόκειται για τα:

  1. «Τοξικολογία»: Η υλοποίηση του παρόντος προγράμματος θα επιτρέψει σε μια ευρεία ομάδα επιστημόνων (διατροφολόγων, ιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών, φυσιοθεραπευτών, γυμναστών, τεχνολόγων τροφίμων, περιβαλλοντολόγων, χημικών, βιολόγων, κοσμητολόγων, αισθητικών, κοινωνιολόγων, νομικών-πτυχιούχων ή ευρισκομένων ακόμη στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και εκπαιδευτικών, που εμπλέκονται στην στοιχειώδη ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση) αλλά και στελεχών της δημόσιας διοίκησης να καταρτισθούν και εξειδικευθούν στην επιστήμη της τοξικολογίας.

Δείτε αναλυτικά:

  1. «Διατροφή και Υγεία»: Το επιστημονικό αντικείμενο του προγράμματος αφορά την παροχή βασικών γνώσεων σχετικά με την δομή και την λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, τις βασικές αρχές της διατροφής του ανθρώπου και τον ρόλο της διατροφής ως μέσο πρόληψης χρόνιων ασθενειών στον άνθρωπο.

Δείτε αναλυτικά:

  1. «Λειτουργικά Τρόφιμα και Προαγωγή της Υγείας»: Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την παροχή των βασικών και απαραίτητων γνώσεων σχετικά με τα λειτουργικά τρόφιμα, τους τρόπους και τις προϋποθέσεις που αυτά δύναται να συμβάλλουν στην προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητα ζωής.

Δείτε αναλυτικά:

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προσφερόμενα Επιμορφωτικά Σεμινάρια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://e-epimorfosi.aegean.gr/

Προσθετική Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 31/08!

e-epimorfosi.aegean.gr

Γραμματεία Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κτίριο "Δήμητρα", Λεωφ. Ρόδου-Καλλιθέας, 85100 Ρόδος

Τ: 22410 99424-6

M: e-epimorfosi@aegean.gr