Επικαιρότητα

Ζητούνται εθελοντές από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Κοινωνία 29/05/2015 13:31
Ζητούνται εθελοντές από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη θερινή περίοδο στην Ερμούπολη, προσκαλεί όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην επιτυχία εφαρμογής τους να δηλώσουν συμμετοχή.

Η συμμετοχή των εθελοντών συνίσταται στην ενημέρωση, πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών με έμφαση κατά τις βραδινές ώρες.

Πέραν της προληπτικής ή/και κατασταλτικής αστυνόμευσης, η οποία θα εφαρμόζεται από τα καθ΄ ύλην αρμόδια όργανα (Αστυνομία, Λιμενική Αρχή), η εθελοντική συμβολή θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία εφαρμογής του εγχειρήματος.

Επισημαίνεται ότι, στην ομάδα των εθελοντών θα συμπεριληφθούν τόσο ο Δήμαρχος όσο και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας, οι οποίοι ήδη έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

«Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι, η ανταπόκριση των εθελοντών θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία πιστοποιώντας την βούληση της κοινωνίας μας για μια περισσότερο ανθρώπινη και φιλόξενη πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά κατά τις ώρες 09:00-17:00 στα τηλέφωνα 22813-61010 και 22813-61002 καθώς και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση a.printezi@syros-ermoupolis.gr και x.papitsi@syros-ermoupolis.gr».