Ανακοινώσεις

Νέα Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας από την ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε

21/04/2015 10:18
Νέα Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας από την ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε

Με έναρξη την 25η Μαϊου 2015, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε. - Ε. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - Χ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ θα λειτουργήσει εντατικά τμήματα διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για αρχάριους που απασχολούνται ή θα απασχοληθούν στους εξής τομείς τουρισμού:

1. Ξενοδοχειακός τομέας (ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα δωμάτια/τουριστικά καταλύματα) 2. Τομέας σίτισης (καφετέριες/εστιατόρια/μπαρ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Τα μαθήματα θα διαρκέσουν για 4 εβδομάδες, από 25 Μαϊου έως 20 Ιουνίου 2015, και θα λειτουργήσουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα. Σύνολο ωρών: 40

ΣΤΟΧΟΙ: α) η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας που οδηγεί σε πιστοποίηση προσόντων των ατόμων που απασχολούνται σε συναφείς επιχειρήσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές των επαγγελμάτων τουρισμού και τις διαπιστώσεις του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), β) η βελτίωση των υπηρεσιών τουρισμού, γ) η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού, δ) η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Σύρου. Αυτές οι σειρές μαθημάτων θα συνεχίσουν στο επόμενο επίπεδο κατά τους χειμερινούς μήνες με στόχο την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας σε επίπεδο Α2/Β1/Β2. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες που θα ενταχθούν στα τμήματα του Μαϊου-Ιουνίου θα έχουν προτεραιότητα για εξασφάλιση θέσης στα επόμενα (χειμερινά) τμήματα.

Διδακτικό υλικό: τα βασικά βιβλία θα τα προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι/-ες. Άλλο διδακτικό υλικό και ειδικό λογισμικό για εξάσκηση στο εργαστήριο πληροφορικής: θα παρασχεθούν δωρεάν από την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Εγγραφές από 23 Απριλίου μέχρι 12 Μαϊου, 14.00-22.00 καθημερινά.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

α) αντίγραφο πρόσληψης σε τουριστική επιχείρηση ή υπεύθυνη δήλωση του επιχειρηματία ότι ο/η υποψήφιος/-α θα απασχοληθεί στην επιχείρηση του στους τομείς που αναφέρονται παραπάνω, ή υπεύθυνη δήλωση του/της υποψηφίου/-ας ότι θα απασχοληθεί στον τουρισμό. β) αντίγραφο δελτίου ταυτότητας υποψηφίου/-ας.

Συνολικό κόστος για φοίτηση 4 εβδομάδων: €165. Με την εγγραφή προκαταβάλλεται το 40% του κόστους, η εξόφληση με το πέρας των μαθημάτων.

Για συμμετοχή 2 ατόμων από την ίδια επιχείρηση το κόστος/άτομο διαμορφώνεται σε €145.

Για συμμετοχή 3 ή περισσοτέρων ατόμων από την ίδια επιχείρηση το κόστος/άτομο διαμορφώνεται σε €135.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε., Ε. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - Χ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Αρχ. Κομνηνού 4, Ερμούπολη, 84100 Σύρος, τηλ: 22810-80792, info@educational-dynamics.gr. Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον και μέσω e-mail – απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, τουριστικός τομέας.