Ανακοινώσεις

Βίντεο από κάμερα ισραηλινού στρατιώτη - Φρίκη μετά τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ με τους 250 νεκρούς

Κόσμος 05/11/2023 13:21
Βίντεο από κάμερα ισραηλινού στρατιώτη - Φρίκη μετά τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ με τους 250 νεκρούς

Την απόλυτη φρίκη η οποία είχε εξαπλωθεί στο φεστιβάλ SuperNova μετά τη σφαγή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου με πάνω από 250 νεκρούς καταγράφει βίντεο του Ισραηλινού Στρατού το οποίο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για στιγμές οι οποίες εκτυλίσσονται μόλις οι ισραηλινοί στρατιώτες φθάνουν στην περιοχή, όταν ήταν πλέον ήδη αργά, αφού οι σοροί ήταν διασκορπισμένες στον χώρο.

Ο αστυνομικός κοίταξε γρήγορα σε ένα από τα τροχόσπιτα. «Ποιος είναι μέσα;» φώναξε στα εβραϊκά. Ήταν άδειο. Προχώρησε στον υπόλοιπο χώρο του φεστιβάλ, ψάχνοντας για σημάδια ζωής μετά την επίθεση της Χαμάς στην υπαίθρια συναυλία.

Πολλές ήταν στοιβαγμένες φανερώνοντας με γλαφυρό τρόπο τις δραματικές τελευταίες στιγμές όπου οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ είχαν πλησιάσει ο ένας τον άλλον δίπλα σε ψυγεία προσπαθώντας να κρυφτούν από τη δολοφονική μανία των τρομοκρατών οι οποίοι τους έβρισκαν και τους πυροβολούσαν εν ψυχρώ.

Τα πλάνα, τα οποία είναι σκληρά, προέρχονται από κάμερα Ισραηλινού στρατιώτη ο οποίος έχει φθάσει στον χώρο και ερευνά μαζί με τους συναδέλφους του το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες ή να βρίσκονται ακόμα εκεί τρομοκράτες της Χαμάς.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών (προσοχή, σκληρές εικόνες):