Επικαιρότητα

Με δικό του περίπτερο στην έκθεση “Boat & Fishing show-Sea & Tourism Expo 2015”

Αθλητισμός 01/04/2015 13:25
Με δικό του περίπτερο στην έκθεση “Boat & Fishing show-Sea & Tourism Expo 2015”

Στην έκθεση “Boat & Fishing show-Sea & Tourism Expo 2015”, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μαρούσι, συμμετείχε ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου.

Συγκεκριμένα ο Συριανός Όμιλος, «πρεσβευτής» της τουριστικής προβολής του νησιού, συμμετείχε μαζί με την Ομάδα Αιγαίου με κοινό περίπτερο στη συγκεκριμένη έκθεση, όπου κατά τον τριήμερη παρουσία του εκεί, παραβρέθηκε και στη 10η Πανελλήνια συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών σκαφών, ενώ μοίρασε και dvd το οποίο περιείχε την 9η Πανελλήνια Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στη Σύρο.

Η κίνηση αυτή είχε ως σκοπό την ανάδειξη της Σύρου ως προορισμού για τον ναυτικό τουρισμό, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο dvd προβαλλόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στην τριήμερη παρουσίαση της έκθεσης, μοιράστηκαν πάνω από 3.000 τεμάχια.

Το περίπτερο του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, επισκέφθηκαν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τη θάλασσα, μεταξύ των οποίων ο τέως Πρόεδρος της Φυσιολατρικής Λέσχης  Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «Ναυτίλος» και νυν βουλευτής, Παύλος Πολάκης, ο οποίος εγκαινίασε και την έκθεση.