Επικαιρότητα

Επίσκεψη στα λιμάνια που υπάγονται στο Λ.Τ Σύρου

Κοινωνία 01/04/2015 10:53
Επίσκεψη στα λιμάνια που υπάγονται στο Λ.Τ Σύρου

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκαν την Κύθνο εκ μέρους του Λιμενικού ταμείου Σύρου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος  κ. Δημήτρης Κοσμάς και  κ. Φραγκίσκος Βακόνδιος αντίστοιχα, καθώς και κ. Ζερβός Ειρηναίος (τεχνική υπηρεσία του Λιμενικού Ταμείου).

 Η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου μαζί με το Δήμαρχο Κύθνου, κ. Γαρδέρη Σταμάτη, τους Προέδρους των Τ.Κ.  Χώρας και Δρυοπίδας, κ.Τζώγιο Στέφανο και κ. Μαρτίνο Σταμάτη, όπως και τους εκπροσώπους του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Κύθνου, κ. Λαρεντζάκη Γεώργιο, κα Φίλιππα Ιωάννα (μέλος λιμενικού ταμείου και αντιδήμαρχος τουρισμού) επισκέφθηκαν τα λιμάνια του Μέριχα και των Λουτρών και προέβησαν στη καταγραφή όλων των ζητημάτων που απασχολούν τα δύο λιμάνια της Κύθνου, ενόψει της τουριστικής περιόδου η οποία ξεκινάει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έπειτα, ακολούθησε συνάντηση στο Δημαρχείο, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κύθνου, κ. Ηλιού Γεώργιος και οι υπάλληλοι των Τεχνικών και η Οικονομικών υπηρεσιών, στην οποία για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα και η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο διοικήσεων τους 7 μήνες της νέας δημοτικής αρχής.