Ανακοινώσεις

Συνέχεια των αγώνων μπαράζ και τις διακοπές του Πάσχα

Αθλητισμός 26/03/2015 10:10

Η ΕΠΣ Κυκλάδων με επιστολή που έστειλε στα σωματεία της τους γνωστοποιεί το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ που θα διεξαχθούν και μέσα στις διακοπές του Πάσχα ώστε να προλάβει να δηλωθεί πρωταθλητής μέσα στην προθεσμία που όρισε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει οι διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Ε.Π.Ο. ανάδειξης Πρωταθλητή, Δευτέρα 27 Απριλίου, δεν επαρκούν, με την ανάγκη διεξαγωγής αγώνων εκτός Σαββατοκύριακου να είναι μονόδρομος.

Γι αυτό η επιτροπή πρωταθλήματος θα ορίσει την 5η αγωνιστική την Μ. Τρίτη ή Μ. Τετάρτη και την 6η την Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα. Στις 19 Απριλίου θα αγωνιστούν σταυρωτά οι πρώτοι των ομίλων με τους δεύτερους και στις 26 οι νικητές των αγώνων αυτών . Η 3η Μαΐου θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που προκύψει απρόβλεπτο πρόβλημα, μετά από αίτημα προς την Ε.Π.Ο., αφού οι αγώνες ανόδου στην Γ΄ Εθνική αρχίζουν στις 10 Μαΐου.

Στις 27/4/2015 η ομάδα που θα έχει αναδειχθεί Πρωταθλήτρια, πρέπει να έχει έτοιμο το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, και να τα αποστείλει στην Ε.Π.Ο(σχετικό το με αριθ. 6471/13-2-2015 έγγραφο της Ε.Π.Ο.). Εάν το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή 3 Μαΐου, φάκελο θα στείλουν και οι δύο ομάδες που συμμετέχουν στο τελικό ανάδειξης πρωταθλητή.

Οι τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Παίδων – Νέων, που και την φετινή χρονιά θα συνδιοργανώσουμε με την Περιφέρεια και τον Δήμο του νησιού διεξαγωγής, προγραμματίστηκαν τα τριήμερα 3,4,5 Απριλίου και 1,2,3 Μαΐου αντίστοιχα. Για να είμαστε συνεπείς στο προγραμματισμό θα γίνουν αγώνες παίδων 1ου ομίλου στις 24-25 ή 27 Μαρτίου, Νέων 2ου – 3ου Ομίλου στις 24-25 Μαρτίου και η τελευταία αγωνιστική 1ου Ομίλου Νέων 28,29 Μαρτίου.

Οι αγώνες των 2ων 1ου – 2ου ομίλων με τον πρώτο του 3ου ομίλου Νέων, θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου.

Ο παραπάνω προγραμματισμός δεν αφορά τις ομάδες που συμμετέχουν στους τρεις Ομίλους και αγωνίζονται για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Παίδων θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Νάξου.      

                                           Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                              Γιάννης Σιγάλας                 Γεώργιος Χωριανόπουλος