Ανακοινώσεις

«Άκοs Ακοήs»: Η Σύρος αποκτά ένα νέο σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης ακοής

07/12/2022 09:25
«Άκοs Ακοήs»: Η Σύρος αποκτά ένα νέο σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης ακοής


Το κέντρο αποκατάστασης «άκοs ακοήs» – ακουστικά βαρηκοΐας συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ δραστηριοποιείται στον τομέα της διάγνωσης , προστασίας και αποκατάστασης ακοής μας συστήνεται στην οδό Σταματίου πρωίου 83, στην Σύρο, έναντι Speedex Courier.



Η «άκοs ακοήs» ακολουθεί υψηλά πρότυπα στην εφαρμογή ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός (3D Printer) και ο επαγγελματισμός που διακατέχει το προσωπικό της επιχείρησης, το αναδεικνύουν σε πρότυπο κέντρο εφαρμογών ακουστικών βοηθημάτων.
Η ικανότητα της ακοής είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, που οι περισσότεροι το θεωρούν δεδομένο. Η αίσθηση της ακοής είναι ένα ουσιαστικό μέρος της καθημερινής μας επικοινωνίας.



Σπάνια όμως σκεφτόμαστε το σημαντικό ρόλο που το αυτί μας, ως ένα πολύπλοκο όργανο, παίζει στη ζωή μας.
Στην νεοσύστατη επιχείρηση «άκοs ακοήs» ο Αλαφούζος Ηλίας (ακοοπροθετιστής-τεχνικός) και η Βαρθαλίτου Μαργιάννα (ακοοπροθετιστής) με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άριστη κατάρτιση και διαρκή ενημέρωση στην αποκατάσταση και προστασία της ακοής – ακολουθούν άμεσες προσωποποιημένες λύσεις διασφαλίζοντας έτσι ποιότητα στην καθημερινότητα σας και παράλληλα σας βοηθούν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας .


Στον άρτια εξοπλισμένο, ειδικό χώρο μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την ακοή σας. Θα γίνει ένας επισταμένως ακοολογικός έλεγχος, όπου θα μετρήσουμε σε διάφορες συχνότητες τι ακούμε και τι όχι και που υπάρχει η ανάγκη αποκατάστασης.
Μια μεγάλη γκάμα των πιο σύγχρονων κομψών και λειτουργικών ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ακουστικών βαρηκοΐας έρχεται να δώσει λύσεις σε συνδυασμό με ένα προσωπικό πρόγραμμα αποκατάστασης και την διαρκή συνεργασία μας.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού μαζί μας και ακούστε τη ζωή ξανά!

tel: 2281304080
email: sales@akosakois.gr

Παροχές:

Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ (450 ευρώ)

Άμεσες επισκευές ακουστικών και αναλώσιμα όλων των εταιριών

Ωτοασπίδες κυνηγών, ύπνου, κολύμβησης, εργασίας

Ελβετικά ακουστικά (2 Χρόνια Εγγύηση)

Όλες οι κατασκευές γίνονται μέσω 3D printer για άριστες εφαρμογές.