Επικαιρότητα

Περιοδεία στην Πάρο του Μιχάλη Χάλαρη

Αθλητισμός 23/01/2015 22:17
Περιοδεία στην Πάρο του Μιχάλη Χάλαρη

Την Πάρο, γενέτειρα της μητέρας του, επισκέφθηκε σήμερα, 23 Ιανουαρίου, ο Μιχάλης Χάλαρης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Κυκλάδες.

Ο Μιχάλης Χάλαρης είχε μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάρου, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα του νησιού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε μία σειρά δημόσιων υπηρεσιών, όπως τα ΕΛΤΑ, το ΙΚΑ, το Κέντρο Υγείας, το Λιμεναρχείο και, φυσικά, την Πυροσβεστική, της οποίας είναι στέλεχος.  

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε τη δυνατότητα, σε προκαθορισμένη συνάντηση με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ, να εκθέσει το όραμά του για τις Κυκλάδες, το οποίο βασίζεται στην ανάκτηση από τη χώρα ενός κοινωνικού προφίλ και την ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, βιώσιμου και υπαρκτού, χωρίς ευχολόγια και αοριστολογίες.

Μίλησε για τον εγγυητικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν όχι με το θυμικό, αλλά με τη λογική και την ψυχραιμία που χρειάζεται η χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί για τη συνέχιση της περιοδείας του στα νησιά των Κυκλάδων, ο Μιχάλης Χάλαρης περιόδευσε σε επιχειρήσεις και καταστήματα του νησιού, ακούγοντας τους απλούς πολίτες και ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους.

Τέλος, στη Νάξο, ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, θα συνεχίσει  σήμερα ο Μιχάλης Χάλαρης, τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα, όπου θα ασκήσει και το εκλογικό του δικαίωμα.