Ανακοινώσεις

Ένας μοναδικός Καθολικός γάμος με την υπογραφή της Αναίς Ευριπιώτη

29/07/2022 12:19
Ένας μοναδικός Καθολικός γάμος με την υπογραφή της Αναίς Ευριπιώτη

Στις αρχές Ιουλίου, ένας υπέροχος γάμος τελέσθηκε στον Καθεδρικό ναό Αγίου Γεωργίου, στην Άνω Σύρο.

Οι νεόνυμφοι, που ανελλιπώς επί 20 και πλέον έτη έρχονται στην Σύρο, καθώς οι γονείς τους, διαπρεπείς Γάλλοι ιατροί, διαθέτουν σπίτι στη Σύρο, επέλεξαν το νησί μας για να γιορτάσουν τη σπουδαιότερη ήμερα της ζωής του.

Στην τελετή παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι ανακάλυψαν χάριν του συγκεκριμένου γεγονότος, τις χάρες και την φιλοξενία του νησιού μας.

Υπό την τέλεια διοργάνωση της ομάδος lafete/λα φετ και την προσωπική επιμέλεια της Αναίς Ευριπιώτη, 180 Γάλλοι κατέφτασαν από όλο τον κόσμο για να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο ναός άνοιξε τος πόρτες του στον Γάλλο διάκονο Olivier Pons που κάλυψε στο Παρίσι την προετοιμασία του ζευγαριού και στην συνέχεια σε άριστη συνεργασία με τον ιερέα Νικόλαο Ρούσσο, πραγματοποίησαν από κοινού μια συγκινητική γαμήλια τελετή.

Η χορωδία απαρτίστηκε από 30 φίλους του ζευγαριού που έψαλλαν στα Γαλλικά τους καθολικούς ύμνους, με τον αδερφό του ζευγαριού να συνοδεύει τους ψαλμούς με κιθάρα.

Ακολούθησε κέρασμα στο προαύλιο και ο κόσμος οδηγήθηκε σε φιλικό παραθαλάσσιο σπίτι στο Δελφίνι, όπου ακολούθησε δείπνο και πάρτι μέχρι τος πρωινές ώρες.

Η Αναίς Ευριπιώτη που ανέκαθεν στηρίζει το νησί που μεγάλωσε, οργάνωσε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους τέσσερις ημέρες events στην παραλία Αχλάδι, στο Κόμητο και σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Ερμούπολης. 

Το δείπνο ανέλαβε ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Καρακατσάνης, ενώ στήθηκε ρετρό βαν μπαρ για το πάρτι που ήρθε ειδικά από την Αθήνα.

Εταιρεία μεταφορών, ταξί, καταλύματα, κομμωτήρια, εστιατόρια, beach bars, ανθοπωλείο, εταιρεία ήχου και φωτός  κ.α ήταν κάποιες από τις τοπικές επιχειρήσεις που υποστηρίχθηκαν μέσω αυτής της διοργάνωσης.

Όπως υποστηρίζει ανέκαθεν η κα Ευριπιώτη, οι γάμοι είναι ένας παράγοντας που αναδεικνύει παγκοσμίως το νησί, προσελκύοντας νέους εύπορους επισκέπτες στη Σύρο, που όχι μόνο υποστηρίζουν την τοπική οικονομία, αλλά αποτελούν και παρακαταθήκη για μελλοντικούς επισκέπτες και επενδυτές. ''Είναι εντυπωσιακό ότι όταν προτείνουμε σε ξένους την Σύρο, φαίνεται να μην την γνωριζόμουν καν'', σημειώνει χαραχτηριστικά. 

Όπως πολλοί γνωρίζουν, η οικογένεια Ευριπιώτη έκανε γνωστή την Σύρο μέσω των σημαντικότερων τηλεοπτικών εκπομπών, η δε εταιρεία la fete/λα φετ, στοχεύει να προσελκύσει μέσω των γάμων και άλλων δράσεων, όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Σημειώνεται, ότι ο δε θεσμός της τηλεργασίας πρέπει να αποτελέσει μια σημαντική
παράμετρο ανάπτυξης.

Άμεσος κύριος στόχος είναι να προβληθεί επί πλέον το νησί και να καταστεί σημείο αναφοράς τέλεσης γάμων, αλλά και συνεδρίων.

Τα ζευγάρια που επιλέγουν τις υπηρεσίες της lafete είναι συνήθως ζευγάρια με υψηλή
αισθητική και εύπορα budgets. Παρότι διοργανώνουμε γάμους σε όλες τις Κυκλάδες, η Σύρος είναι ένα νησί που αξίζει να να στηριχθεί, καθώς χρειάζεται δραστική ποιοτική αναβάθμιση, καλύπτοντας τουριστικά με αυτό τον τρόπο τους μήνες όπου η τουριστική κίνηση είναι χαμηλή όπως ο Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος''

Σύμφωνα με την Αναίς Ευριπιιώτη, εντός του έτους θα τελεστεί ένας σημαντικός γάμος όπου θα καταφτάσουν στο νησί αξιόλογες προσωπικότητες, παγκόσμιας εμβέλειας.

Links