Γνώμες

Σκοράρουν αμφότεροι στο Άρης – Γάνδη, εντυπωσιακός ο Βεζένκοφ

Γνώμες 04/07/2022 12:10
Σκοράρουν αμφότεροι στο Άρης – Γάνδη, εντυπωσιακός ο Βεζένκοφ

Ο Άρης δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κόντρα στο Αμβούργο (ήττα 4-3) σήμερα αναμετριέται με μια ποιοτικότερη αντίπαλο, τη Γάνδη. Στο μπάσκετ, με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Βουλγαρία του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος θα επιχειρήσει να την πάρει στις πλάτες του την ομάδα του, απέναντι στη Βοσνία, διεκδικώντας την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ζωντανό bwin καζινο

837. Άρης – Γάνδη (16:00)

Ξεκινάμε από το 2ο φιλικό του Άρη, που συνεχίζει την προετοιμασία του σε αυστριακό έδαφος. Προβλημάτισε στο πρώτο, όπου έχασε με 4-3 από το Αμβούργο. Φάνηκε πως δεν είναι έτοιμος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον, αφού ενσωματώθηκε στην αποστολή ο νεοφερμένος επιθετικός Γκρέι, ενώ έπεται περαιτέρω ενίσχυση. Κυπελλούχος Βελγίου η Γάνδη, στο προηγούμενο φιλικό κέρδισε με 3-0 τη Χάιντουκ Σπλιτ. Προσοχή στο σετ, καθώς σε ορισμένες εταιρίες προσφέρεται ως τυπικά γηπεδούχος η Γάνδη. Εμείς θα ποντάρουμε στα γκολ, και οι δύο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν. Στο 1.88 το G/G & Over 2.5.

Βοσνία – Βουλγαρία (21:00)

Κρίσιμο παιχνίδι για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Μουντομπάσκετ. Η Βοσνία έχει μια νίκη παραπάνω (ρεκόρ 2-3) οπότε προκρίνεται στην επόμενη φάση αν νικήσει τη Βουλγαρία ή αν χάσει με διαφορά μικρότερη των 5 πόντων. Αν μάλιστα νικήσει η Τσεχία στη Λιθουανία, τότε της αρκεί ακόμα και ήττα με διαφορά μέχρι 9 πόντων! Η Βουλγαρία με τη σειρά της ψάχνει νίκη με πάνω από 10 πόντους διαφορά, ώστε να μην εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Στο προηγούμενο έχασε με 72-70 από τη Λιθουανία, παρότι είχε σε τρομερή μέρα τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα τα δώσει όλα ξανά, κρατάμε το 1.87 του να πετύχει από 17 πόντους και πάνω στο ματς.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+