Ανακοινώσεις

Επιδοτούμενα προγράμματα για γυναίκες από τη "Στόχευση ΟΕ"

Κοινωνία 17/05/2022 10:10

Η "ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΟΕ" πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Εργαζομένων Γυναικών στις Κυκλάδες, μέσω ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ και ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (e-learning)

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στη Πράξη έχουν Εργαζόμενες γυναίκες του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας οι οποίες πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Nα είναι εργαζόμενες στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας με εξαρτημένη σχέση εργασίας, ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης όπου απασχολούνται.
Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Πράξη έχουν οι Εργαζόμενες του ιδιωτικού τομέα με εποχική απασχόληση ακόμα και αν λαμβάνουν ειδικό εποχικό επίδομα. Διευκρινίζεται ότι στους εν δυνάμει συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις τελούν σε αναστολή και είναι δικαιούχοι του επιδόματος ειδικού σκοπού.

Εκπαιδευτικό επίδομα:

Για κάθε ωφελούμενη, προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ορίζεται στο ποσό των 5€ ανά ώρα κατάρτισης συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων.

100ώρες *5€= 500€

Τμήματα:

Ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων και Δεξιοτήτων

Διοργάνωση Πολιτιστικών – Επιστημονικών – Αθλητικών Εκδηλώσεων

Business Λογιστική - λογιστική και φοροτεχνική διαχείριση επιχειρήσεων

Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

1. Αποδεικτικό εκπαιδευτικού επιπέδου

2. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ΕΦΚΑ. ( https://apps.ika.gr/eCertRegistered/) ή ισοδύναμη Βεβαίωση από Ασφαλιστικό Φορέα σε περίπτωση μη δυνατότητας εκτύπωσης από τον ΕΦΚΑ.

Σε περίπτωση νεοπροσληφθέντος εργαζόμενου χωρίς προγενέστερη προϋπηρεσία, προσκομίζεται το έντυπο Ε3.

3. Υπεύθυνη δήλωση (ΥΔ) ψηφιακά υπογεγραμμένη από το www.gov.gr ή ΥΔ θεωρημένη από δημόσια αρχή, (η οποία θα απευθύνεται στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ), συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τον ΑΦΜ και τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας , στην οποία να δηλώνει:

Ότι αποδέχεται το σύνολο των όρων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα,
Την ημέρα υποβολής της αίτησης είναι εργαζόμενος του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας στην επιχείρηση με επωνυμία «................» και ΑΦΜ «............»,ή εποχικά εργαζόμενος/η,
Τα προσκομιζόμενα έγγραφα είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων και τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στην αίτηση είναι αληθή.

Αντίγραφο Τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα είναι Κύρια Δικαιούχος η Αιτούσα

Αντίγραφο αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατηρίου ή άλλου Πιστοποιητικού Ταυτοπροσωπίας

Προσοχή η ΥΔ από gov.gr επειδή πρέπει να έχει ίδια ημερομηνία με την ημερομηνία αίτησης παρακαλούμε να μας την στείλετε μαζί με τα δικαιολογητικά πρωινές ώρες ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ώστε μέσα στην ημέρα να έχουμε χρόνο να την καταθέσουμε.

Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΚ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-17:00 - ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 1, Βαπόρια, ΣΥΡΟΣ ΤΗΛ: 22810-82302 E-MAIL: info@stoxefsi.gr