Ανακοινώσεις

Παγκόσμια εβδομάδα όρασης (Κατά της τύφλωσης)

13/10/2021 15:00
Παγκόσμια εβδομάδα όρασης   (Κατά της τύφλωσης)

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Στόχος των δύο οργανώσεων, να στρέψουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα και το περιβάλλον του.

Ελάτε στα καταστήματα Kois Optics, αποσύρετε το παλιό σας σκελετό ως τις 19/10 και κερδίστε -30% σε ένα νέο σκελετό οράσεως με επώνυμα οφθαλμικά κρύσταλλα Hoya και Zeiss, ειδικά για τις ψηφιακές οθόνες!

Με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών συχνά εστιάζουμε προς την οθόνη και μακριά από αυτήν. Έτσι, προκαλείται κόπωση καθώς τα μάτια προσπαθούν συνεχώς να προσαρμοστούν, ξηρότητα καθώς μειώνεται η συχνότητα βλεφαρισμού από τη συνεχή εστίαση στην οθόνη και ερυθρότητα στα μάτια.

Τα επώνυμα κρύσταλλα της Hoya και της Zeiss συμβαδίζουν με τον ψηφιακό τρόπο ζωής. Ελαχιστοποιείται η ξηρότητα των ματιών και μειώνεται η κόπωση με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η εστίαση σε ηλεκτρονικές συσκευές χωρίς να δημιουργείται το αίσθημα της κούρασης.