Επικαιρότητα

Η Ελπίδα Γαδ τραγουδάει και ταξιδεύει στις γειτονιές του κόσμου

Κοινωνία 29/07/2021 19:24
Η Ελπίδα Γαδ τραγουδάει και ταξιδεύει στις γειτονιές του κόσμου

Στις 13 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων, η Ελπίδα Γαδ ανοίγει πανιά για μια μουσική περιπλάνηση ανά την υφήλιο και είμαστε όλοι προσκεκλημένοι.

Από Ισπανία ως την Κούβα, και από την Κολομβία ως το Capo Verde. Aπό την Ιταλία και το οικείο ταπεραμέντο της, πίσω στις ρίζες μας. Η Ελπίδα Γαδ και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τη συνοδεύουν θα ταξιδέψουν το κοινό της παράστασης τους, από χώρα σε χώρα, από πόλη σε πόλη αλλά και από εποχή σε εποχή. Ενώνοντας τις μελωδίες, τους πολιτισμούς, και τα αρώματα της υφηλίου, σε μια βραδιά όπου οι γειτονιές του κόσμου γίνονται μία.

Ο τίτλος «Ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου με την Ελπίδα Γαδ» δεν είναι απλά μια μεταφορά. Είναι μια πρόσκληση στο κοινό, για να μεταμορφωθεί σε μία παρέα συνεπιβατών. Ο καθένας θα μοιράζεται σιωπηλά, τις προσωπικές του εμπειρίες, μέσα από διαχρονικές κυκλοφορίες, οι οποίες αγαπήθηκαν για τις χαρακτηριστικές τους μελωδίες και τους αξέχαστους στίχους τους.

Link για αγορά εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/elpida-gad-taxidevontas-stis-gitonies-tou-kosmou

Στις 13 Αυγούστου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων, θα ακουστούν τραγούδια του κόσμου, όπως το ρομαντικό «Bersame Mucho», το σκερτσόζικο «Quizas Quizas Quizas» αλλά και το δημοφιλές «You Will Never Know» της Imany. Έπειτα, το ακροατήριο θα βιώσει τα τρυφερά αλλά και δυνατά συναισθήματα που δημιουργούν κομμάτια όπως «Ταμπακιέρα» και το «Συ Μου Χάραξες», ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Η Ελπίδα Γαδ, θα πάρει το ρόλο καπετάνιου με την μαγευτική της φωνή και την κιθάρα της, και συνοδεία του πληρώματος της, ξεκινούν για ένα κυνήγι συναισθημάτων. Η Λένα Χατζηγρηγορίου δημιουργεί μια αιθέρια ατμόσφαιρα παίζοντας βιολί και φλογέρες, ο Yussef Beato Vitton δίνει το ρυθμό στην παρέα με τα κρουστά, ενώ το σχήμα συμπληρώνει επί σκηνής ο Γιάννης Ανδριωμένος με το κοντραμπάσο του. Οι ψυχές τους συναντώνται και σμίγουν δημιουργώντας ηχοχρώματα που χαράζουν διαδρομές, έχοντας προορισμό κάθε μεριά της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη.