Γνώμες

"Έφυγε ένας ονειροπόλος αγωνιστής της Δημοκρατίας"

Γνώμες 27/07/2021 11:27
"Έφυγε ένας ονειροπόλος αγωνιστής της Δημοκρατίας"

Έφυγε ένας ονειροπόλος Πατριώτης αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας σπουδαίος επιστήμονας, λάτρης της Ερμούπολης και γνώστης των μεγάλων προβλημάτων που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια την όμορφή Ερμούπολη. Ήταν τόση η αγάπη του γι' αυτήν, αν και καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα, έπειτα από την ατυχία που είχε με την υγεία του.

Ακόμη και τότε ονειρευόταν. Το 2011 στο γράμμα που έστειλε με παρότρυνε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές να λάβω μέρος με όποιον συνδυασμό θεωρούσα καλύτερο, για το καλό του τόπου μας.

Καλό σου ταξίδι αξέχαστε Ανδρέα Ζαφειράκη!

Μακάρι κάποτε να εμφανιστεί στο Δήμο μας κάποιος "Ζαφειράκης" με την ευστροφία και τα σπουδαία χαρίσματά σου.

Με αγάπη και εκτίμηση

Εμμανουήλ Τσαγκάτος

 

"Αγαπητέ Μανώλη,

σε ευχαριστώ γιατί για άλλη μια φορά με τίμησες στέλνοντάς μου την καινούρια σου δουλειά. Σου εύχομαι μνα ζήσεις πολλά χρόνια για να συνεχίσεις τον γραπτό και ποιητικό του λόγο και να κριτικάρεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο τα πολιτικά μας δρώμενα, πράγμα εντελώς απαραίτητο στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Η πλούσια εμπειρία σου και η γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας μας αποτελεί παρακαταθήκη που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Τέλος, θέλω να σου δώσω μία συμβουλή. Στις επόμενες Δημοτικές εκλογές να πάρεις μέρος με όποιον συνδυασμό εσύ θεωρείς καλύτερο, γιατί η προσφορά σου μπορεί να είναι πολύτιμη για το καλό του τόπου μας".

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Ζαφειράκης

28/2/2011