Ανακοινώσεις

Δημιουργία ομάδας προσωπικής ανάπτυξης

30/10/2014 16:05
Δημιουργία ομάδας προσωπικής ανάπτυξης

Το Πρότυπο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών "7 Lotus" σε συνεργασία με την ψυχολόγο κ. Βελούδου Βάσω (BSc, PgDip, Προσωποκεντρική Συμβουλευτική), σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην ομάδα προσωπικής ανάπτυξης που θα δημιουργηθεί τον μήνα Νοέμβριο.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί 2 συναντήσεις (διάρκειας 2 ωρών / σύνολο 4 ώρες) κάθε μήνα με αρχική αυτήν της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στον χώρο του "7 Lotus". Η ομάδα αυτογνωσίας απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να βρουν υποστήριξη ούτως ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν θέματα άγχους, θλίψης, σχέσεων, μοναξιάς, κ.λ.π.

Η ομάδα μας βοηθά:

1. Να μοιραστούμε με άλλα άτομα τους προβληματισμούς μας και τις σκέψεις μας και να ανακαλύψουμε ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς. 2. Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτογνωσία, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να τον αποδεχτούμε. 3. Να αναπτύξουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. 4. Να ανακαλύψουμε ότι τα προβλήματα που μας φαίνονται αξεπέραστα μπορούμε να βρούμε τρόπο να τα διαχειριστούμε.

Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 4 Νοεμβρίου καθώς υπάρχει περιορισμός θέσεων.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του κέντρου στα τηλέφωνα 2281300933 & 6986486545, όπως επίσης και να στείλετε e-mail στο πεδίο επικοινωνίας του www.7lotus.gr.