Επικαιρότητα

Γ. Βακόνδιος: “Επικεντρώστε τις προσπάθειες στην ουσία”

Κοινωνία 30/10/2014 11:02
Γ. Βακόνδιος: “Επικεντρώστε τις προσπάθειες στην ουσία”

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με αφορμή τη φημολογία για κλείσιμο των αεροδρομίων των Κυκλάδων, μεταξύ αυτών και της Σύρου, απέστειλε ο εκδότης, Γιώργος Βακόνδιος. Να σημειωθεί ότι την επιστολή αυτή, ο κ.Βακόνδιος κοινοποιεί σε όλα τα ΜΜΕ του νομού.

Αιτία για τη συγκεκριμένη επιστολή, αποτέλεσε το χθεσινό δελτίο Τύπου του προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννη Ρούσσου, με το οποίο αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και στις ενέργειες που έχουν γίνει εκ μέρους του Επιμελητηρίου.

Στην παρέμβασή του, ο εκδότης της εφημερίδας, Γιώργος Βακόνδιος σημειώνει τα εξής: “Κε Πρόεδρε, Ειλικρινά, προβληματίζομαι, αν θα πρέπει να αναλώσω χρόνο, για να σας πείσω ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός!”.

Κε Ρούσσο, Τελικά, μετά από τόσα χρόνια στην προεδρία του Επιμελητηρίου, δεν έχετε ακόμα αποδεχθεί, ότι τα παλαιάς κοπής δελτία Τύπου τα οποία κατά καιρούς αποστέλλετε, καλύπτουν μόνο εσάς τον ίδιο.

Σας γνωρίζω πολύ καλά, - καθώς έχω εργαστεί δίπλα σας αρκετά χρόνια και έχω ιδία αντίληψη, τόσο για τις ικανότητές σας, τις οποίες δυστυχώς σπαταλάτε, προκειμένου, όπως θεωρείτε, να βελτιώσετε το πολιτικό σας προφίλ, όσο και για τα τρωτά σας, τα οποία αφήνετε “αχαλίνωτα” -, να γκρεμίζουν σχεδόν όλα τα θετικά τα οποία δημιουργείτε.

Επιτέλους, κε Ρούσσο, επικεντρώστε τις προσπάθειες, τόσο τις δικές σας, όσο και όλου του αξιόλογου επιτελείου το οποίο σας περιβάλλει, στοχεύοντας στην ουσία των προβλημάτων και όχι στο πόσο λαμπερό περιτύλιγμα θα δημιουργήσετε, προκειμένου να τα καλύψετε.

Μόνο έτσι, κε Ρούσσο, θα είναι άξιος ο μισθός, τόσο ο δικός σας, όσο και αυτός των συνεργατών σας, τους οποίους με πολύ κόπο, οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου μας, σας διασφαλίζουν”.