Γνώμες

Ποιοι είμαστε στην tonerexperts.gr

Γνώμες 17/05/2021 15:34
Ποιοι είμαστε στην tonerexperts.gr

Στην tonerexperts δουλεύουμε άνθρωποι που η δουλειά μας αποτελεί το πάθος μας. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να εργαζόμαστε στον τομέα της τεχνολογίας που μας εμπνέει και μας προσφέρει απεριόριστη χαρά. Ως αποτέλεσμα αυτού μετράμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες από τις υπηρεσίες μας αλλά και από τα προϊόντα μας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Επιπλέον, εργαζόμαστε όλοι με έναν κοινό στόχο, την απόλυτη ικανοποίηση σας με την ταυτόχρονη εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

Διαθέτουμε μια πολλή μεγάλη ποικιλία από συμβατά τόνερ για τους laser εκτυπωτές σας, αλλά και συμβατά μελάνια για να μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας αναζήτηση. Οι λίστες μας και το απόθεμα μας ανανεώνονται συνεχώς με νέα πιστοποιημένα προϊόντα. Όλα μας τα είδη είναι καθαρά πρωτότυπα, μη αναγομωμένα ή ανακατασκευασμένα, αλλά αποτελούν μοναδικά κομμάτια που απευθύνονται σε έναν και μόνο καταναλωτή.

Σαν επιχείρηση μετά από τις κατάλληλες ενέργειες έχουμε καταλήξει σε εξαιρετικούς προμηθευτές που τα προϊόντα τους είναι όλα εργοστασιακής κατασκευής και φέρουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πληρούν όλες τις προδιαγραφές των μηχανημάτων σας. Τα συμβατά τόνερ παλιότερα δεν είχαν τη θέση που τους άρμοζε στην αγορά, και αυτό γιατί οι κατασκευαστές δεν διέθεταν την απαραίτητη τεχνογνωσία, ούτε τα κατάλληλα εργαλεία για την κατασκευή τους. Τώρα πια όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας και με τη συνεχή επιμόρφωση των στελεχών τα συμβατά τόνερ δεν υστερούν σε τίποτα από τα γνήσια της εκάστοτε εταιρείας. Επίσης, όλα τα τόνερ έρχονται σε εσάς με εργοστασιακή εγγύηση ενός έτους, και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, αφού είστε καλυμμένοι για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την αγορά σας.

Εκτός από τόνερ και μελάνια διαθέτουμε ένα ιδιαίτερα μεγάλο απόθεμα σε drumkits, τα γνωστά τύμπανα, ανταλλακτικά εκτυπωτών, που σε εμάς μπορείτε να βρείτε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Συμβατά drumkits που εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του εκτυπωτή σας , αλλά σας βοηθούν να εξοικονομήσετε πάνω από το πενήντα τοις εκατό των χρημάτων σας. Όλα μας τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί επαρκώς και έχουν πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, πριν κυκλοφορήσουν στην ευρεία αγορά.

Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα όλων μας των ειδών, η tonerexperts φημίζεται και για το ανθρώπινο της δυναμικό. Οι πελάτες μας έχουν να λένε για την εξυπηρέτηση και τη φιλική μας διάθεση για να τους βοηθήσουμε να επιλέξουν τον κατάλληλο τύπο προϊόντος. Θεμελιώδης αρχή της επιχείρησης μας είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει μια απλή πώληση, αλλά μας ενδιαφέρει κυρίως ένας ευχαριστημένος πελάτης τόσο από την αγορά του, αλλά και από την εξυπηρέτηση που έλαβε. Όλο το προσωπικό φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς, τόσο για τα καινούρια μας είδη και τις προδιαγραφές τους, αλλά και για τις τεχνολογικές εξελίξεις που είναι αλματώδεις. Εξαιτίας αυτού μπορείτε να το θεωρείτε δεδομένο ότι σε εμάς θα βρείτε πολύτιμους συμβούλους που είναι έτοιμοι να σας λύσουν κάθε απορία.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις υπηρεσίες μας αλλά και από τις τιμές μας στα συμβατά τόνερ, αν μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας,https://www.tonerexperts.gr/ είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και διαθέτει πολλά εργαλεία αναζήτησης, ώστε να βρείτε γρήγορα ό,τι και αν χρειάζεστε. Πάντα αποτελεί χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και τηλεφωνικά γι΄ αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.