Ανακοινώσεις

Η Cantina Analogue άνοιξε!

13/05/2021 10:14
Η Cantina Analogue άνοιξε!

Καθημερινά από τη 1 το μεσημέρι σας περιμένουμε να δοκιμάσετε απο επιλεγμένα ζεστά και κρύα πιάτα τοπικών, κυκλαδίτικων γεύσεων και μονοποικιλιακούς καφέδες, ενώ από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 24.00 (προσωρινό ωράριο), στον χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε την εποχιακή αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα μας, που προσφέρεται σε μικρούς μεζέδες (τάπας) με προσιτές τιμές, για να συνοδεύσετε το κρασί, τη ρακή, την μπύρα σας και μια σειρά επιλεγμένων αρωματικών cocktails.

Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται αποκλειστικά από τις Κυκλάδες, ενώ τα υλικά που χρωματίζουν και αρωματίζουν τα πιάτα βρίσκονται στην διαρκώς εμπλουτιζόμενη προθήκη του μαγαζιού και προσφέρονται για αγορά. Στο Cantina μπορείτε να βρείτε από αρωματικό κρίταμο και ζουμερή λιαστή, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, γαλακτοκομικά και είδη μελισσοκομίας και καφέ, μέχρι τη μεγάλη μας συλλογή από επιλεγμένα μονοποικιλιακά και πολυποικιλιακά κρασιά και αποστάγματα μικρών παραγωγών των Κυκλάδων, καθώς και χρηστικά κεραμικά αντικείμενα και μικρά έργα τέχνης.

Προς το παρόν, και σύμφωνα με τις υγειονομικές υποδείξεις και τους κανόνες ασφαλείας δεν επιτρέπεται ακόμα η εστίαση στον εσωτερικό μας χώρο, αλλά -εως τρία άτομα- μπορείτε να περιηγηθείτε στον χειροποίητα ανανεωμένο χώρο μας, στα εικαστικά έργα και την προθήκη που φιλοξενεί.

Σας περιμένουμε, να τα ξαναπούμε και να περιηγηθούμε στις μυρωδιές και γεύσεις από προϊόντα του τόπου μας στον φιλόξενο χώρο που αγαπήσατε, στη ρετρό ατμόσφαιρα του ιστορικού δημοπρατηρίου κυκλαδίτικων κρασιών της Ερμούπολης.

 

Cantina Analogue, Aegean Grocery / Bistro

Επτανήσου 14, Ερμούπολη, Σύρος

Ώρες λειτουργίας: 13:00-22:30 (προσωρινό ωράριο)

Tηλέφωνο επικοινωνίας 2281302412

Βρείτε μας στα social media για ανακοινώσεις για το μενού μας και για τις προσεχείς εκδηλώσεις μας, @cantinaanalogue