Ανακοινώσεις

Άγρια δολοφονία στη Νάξο

Κυκλάδες 18/10/2014 14:33
Άγρια δολοφονία στη Νάξο

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στη Νάξο η είδηση της ανθρωποκτονίας 59χρονης

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τα χέρια δεμένα και ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της με το οποίο φαίνεται πως την στραγγάλισε ο δολοφόνος
Συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία – Άγνωστα μέχρι στιγμής τα κίνητρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του naxosnow.gr, πρόκειται για την Αικατερίνη Ζαζάνη, που κατάγεται από την Απείρανθο και ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό του Γαλανάδου Νάξου… Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στη 01:30 περίπου (του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου), εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς του Α.Τ. Νάξου, μέσα στο σπίτι της.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα… Ανησύχησε και ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της Νάξου, όπου μετέβη στην οικία της στο Γαλανάδο και την εντόπισε νεκρή μέσα στο σπίτι της με δεμένα τα χέρια και τυλιγμένο ένα ύφασμα στο λαιμό της…

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν μπορεί να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το κίνητρο του φόνου που έχει αφήσει άφωνους τους κατοίκους του νησιού.

Η σωρός της άτυχης 59χρονης Αικατερίνης Ζαζάνη παρελήφθη και θα μεταφερθεί στη Σύρο για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Η Αστυνομία Νάξου έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ αναμένονται από την Αθήνα κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ανθρωποκτονιών να συνδράμουν την έρευνα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων αναφέρεται ότι:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 59χρονης ημεδαπής, η οποία σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Γαλανάδο, με δεμένα τα χέρια της και στο λαιμό της υπήρχε τυλιγμένο ύφασμα.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα.

Πηγή naxosnow.gr