Ανακοινώσεις

Η σύλληψη του Φάνη Χριστόδουλου στην Πάρο

Κυκλάδες 17/10/2014 19:19
Η σύλληψη του Φάνη Χριστόδουλου στην Πάρο

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Φάνης Χριστοδούλου είχε συλληφθεί και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στο νησί της Πάρου, όπου και μένει πλέον μόνιμα. 

Η σύλληψη έγινε πριν τρεις ημέρες και χτες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, προκειμένου να έρθει σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρεία και να κάνει διακανονισμό του ποσού της αποζημίωσης. 

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας έχει μία επιχείρηση στο νησί και στην οποία απασχολεί προσωπικό. 

Ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση κατά το παρελθόν είχε υποστεί ηλεκτροπληξία και είχε καταθέσει αγωγή κατά του Φάνη Χριστοδούλου, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του επιδικάσει αποζημίωση 100.000 ευρώ. 

Ο Φάνης Χριστοδούλου δεν κατέβαλε το ποσό της αποζημίωσης και άσκησε έφεση, όπου όμως το δικαστήριο διπλασίασε το ποσό της αποζημίωσης στα 200.000 ευρώ. 

Ούτε και τότε όμως ο Φάνης Χριστοδούλου κατέβαλε το ποσό, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να του υποβάλει μήνυση και έτσι με ένταλμα σύλληψης να βρεθεί ο γνωστός μπασκετμπολίστας στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εργαζόμενος έχει μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω μετά την ηλεκτροπληξία στο κατάστημα του Φάνη Χριστοδούλου. 

newsit.gr