Επικαιρότητα

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Επιχειρηματικότητα 25/02/2021 12:55
Την Τετάρτη 3 Μαρτίου το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Σε ένα περιβάλλον συνεχώς μεταβαλλόμενο, άμεσα συνδεδεμένο με τις διεθνείς εξελίξεις στη δημόσια υγεία και την πορεία της πανδημίας, η γνώση είναι το σημαντικότερο όπλο στη φαρέτρα των επιχειρήσεων του τόπου μας που αγωνιούν για το μέλλον και τις νέες συνθήκες που επηρεάζουν το άνοιγμα της φετινής τουριστικής σεζόν στον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της χώρας μας και για το 2021, τις Κυκλάδες.

Έτσι, το Επιμελητήριο Κυκλάδων με βασικό άξονα τη γνώση και στο πλαίσιο της πρόσφατης επικύρωσης της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου, ξεκινά και φέτος έγκαιρα την προσπάθεια ενημέρωσης των επιχειρήσεων-μελών του με έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία ενός από τα πιο σημαντικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας που το γνωστικό του πεδίο καλύπτει κατεξοχήν τους καίριους τομείς του Τουρισμού και της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος ξεκινά με ένα ΔΩΡΕΑΝ webinar με θέμα «Η γνώση των νέων δεδομένων είναι η δύναμή μας για την προετοιμασία της φετινής σεζόν» που απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, που δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Το webinar αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ώρες 17.00-19.00 με εισηγήτριες την Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνιδρυτής της μεγαλύτερης τουριστικής κοινότητας OpenTourism, και την Υβόννη Παπαστεφάνου, Ψυχολόγο, ΜΑ Ιατρική Σχολή Εθνικού Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, BSc Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – τέως

Επιστημονική Συνεργάτη κινητής μονάδας ψυχικής υγείας ΝΑ Κυκλάδων, με έδρα την Νάξο και ακτίνα δράσης σε 12 νησιά.

Η Δρ Γεωργία Ζούνη, στο πρώτο μέρος του webinar με θέμα «Προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα της πανδημίας: Προκλήσεις κι Ευκαιρίες για τις νησιωτικές επιχειρήσεις», θα μας μιλήσει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και να αναμένουμε το 2021, στη νέα τουριστική σεζόν, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στην εποχή της πανδημίας.

Στο δεύτερο μέρος η Υβόννη Παπαστεφάνου στην ομιλία της με θέμα «Προτάσεις για μια δυναμική, ευέλικτη και δημιουργική αντιμετώπιση της κρίσης» θα μας δείξει το δρόμο για την αποτελεσματική διαχείριση του στρες μετά από μια παρατεταμένη περίοδο lockdown, αναμονής και αβεβαιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο https://forms.gle/nKdtMRMSyDaXsaac9 έως την Τετάρτη 3/3/2021 και ώρα 14.00. Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έναν ειδικό σύνδεσμο για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το e-mail εγγραφής προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο κάθε συμμετέχοντας και να λάβει τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου.