Επικαιρότητα

Κόκκινοι Διάβολοι στην Σύρο

Αθλητισμός 21/09/2014 19:10
Κόκκινοι Διάβολοι στην Σύρο

Η ομάδα του ΑΟ Πάγου έθεσε εκτός συνέχειας κυπέλλου τον ΑΟ Σύρου που παρά την αλλαγή προπονητή δύο 24ωρα πριν τον αγώνα δεν κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξε στα φιλικά παιχνίδια. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ρισκάρισαν με το θέμα προπονητή αλλά σε πρώτη φάση δεν τα κατάφεραν. Τώρα τα πάντα θα κριθούν στο πρωτάθλημα. Πάντως οι κίτρινοι δεν δείχνουν στα πρώτα τους βήματα ισχυροί.

Στην αντίπερα όχθη ο Πάγος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έφερε το ματς "τούμπα" και πήρε σπουδαία πρόκριση με 3-1.  Αν οι γηπεδούχοι στην τελική τους προσπάθεια ήταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα είχε πάρει εκτάσεις θριάμβου.

400 φίλαθλοι περίπου παρακολούθησαν το παιχνίδι στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Στο τρίτο λεπτό ο Πάγος είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Ρούσσου Κ..

Στο 14ο λεπτό ο Σαγκινέτος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοΐσιου ανοίγοντας το σκορ για τον ΑΟΣ.

Στο 34΄ ο Χούρος εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και ο γκολκίπερ του ΑΟΣ Συριανός δε μπόρεσε να αποσωβήσει το 1-1 φέροντας ευθύνη για το τέρμα αυτό.

Η συνέχεια επεφύλαξε δύο ωραιότατα τέρματα για τους Ταύρους. Στο 44΄ο Πάπιτσης και στο 51΄ο Χούρος έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης) Λοΐσιος, Φωτεινιάς (59΄Μιχάλοβιτς), Αργυρός, Πρελορέντζος, Αναγνωστόπουλος, Νομικός, Ρούσσος Κ., Τρόκα (53΄Παλαιολόγος), Πάπιτσης, Χούρος (73΄Πρίντεζης), Βάλβης

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης) Συριανός, Δημητρακόπουλος (58΄Γκιουράι), Κόκκαλης, Τερόλη, Μουράι. Μαραγκός, Μπαλόπιτας, Τζώρτζης, Σαγκινέτος, Μακρόπουλος, Μανουδάκης, Λοΐζος (84΄Βαμβακούσης). 

Καλή η διαιτησία των Δεληγιάννη, Μενδρινού και Νομικού.

Δείτε στο web tv τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.