Επικαιρότητα

"Ο Πολιτισμός απαιτεί ευαισθησία και σεβασμό προς τον άνθρωπο"

Πολιτική 27/11/2020 13:56
"Ο Πολιτισμός απαιτεί ευαισθησία και σεβασμό προς τον άνθρωπο"

"Μην εξάπτεστε τόσο πολύ κύριε Δήμαρχε!

Όποιος χάνει την ψυχραιμία του υποπίπτει πολύ εύκολα σε λάθη, όπως αυτό που μας βαφτίσατε ως «παράταξη της μείζονος πλειοψηφίας». Εκτός εάν γνωρίζετε εσείς κάτι που εμάς μας διαφεύγει.

Όταν έχετε μια απόφαση Δ.Σ. στα χέρια σας επί 15 μήνες και δεν την εκτελείτε, όπως οφείλετε, παρά μόνο υπεκφεύγετε προβάλλοντας δικαιολογίες για να βρείτε άλλο χώρο, επειδή δήθεν θέλετε να μισθώσετε τον πλέον κατάλληλο δημοτικό χώρο για να εκτεθούν τα προσωπικά αντικείμενα του Μάνου, δίπλα ακριβώς στην αγαπημένη του Δημοτική Βιβλιοθήκη, αυτό δείχνει αναβλητικότητα, αδράνεια και απραξία.

Το να κατηγορείτε εμάς ως υποκινητές της κ. Λιλής Ελευθερίου, αδελφής και κληρονόμου του πνευματικού έργου του Μάνου Ελευθερίου, αυτό αποτελεί βάναυση προσβολή προς το πρόσωπό της. Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας κατηγορώντας εμάς με χυδαία ψεύδη, κάνοντας μικροπολιτική σ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκριθείτε σε αυτό που η τοπική κοινωνία και το μέγεθος του ανδρός σας έταξε να υπηρετήσετε. Εξάλλου, η επιστολή της κ. Ελευθερίου δημοσιεύθηκε σε προσφιλές προς εσάς και την παράταξή σας ΜΜΕ, που εμείς δεν έχουμε καμία πρόσβαση. Μήπως θεωρείτε ότι υποκινήσαμε και αυτό το μέσο;

Οι κουβέντες σας, κ. Δήμαρχε, δείχνουν ξεκάθαρο πανικό και ευθυνοφοβία. Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Σταματήστε να αυτοδιαφημίζετε την ειλικρίνεια και την εντιμότητά σας, που εμείς ουδόλως αμφισβητήσαμε, και σοβαρευτείτε, διότι τα λόγια σας δεν συνάδουν με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που τόσο κόπτεστε και ισχυρίζεστε ότι υποστηρίζετε!".