Επικαιρότητα

Άμεσα αντανακλαστικά και αίσθημα ευθύνης από τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Αθλητισμός 23/10/2020 22:01
Άμεσα αντανακλαστικά και αίσθημα ευθύνης από τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

"Μετά την ενημέρωση από την ΕΣΑΠ για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που παρουσιάστηκε στην ομάδα υου Μίλωνα με την οποία είχε αγωνιστεί η ομάδας μας στην φάση των ομίλων για την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες. 

Το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου οι αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο, έκαναν τεστ κορωνοϊού με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας τους αλλά και των συναθλητών τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να προασπιστούμε την υγεία της τοπικής κοινότητας, οι ενέργειες ήταν άμεσες ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διασπορά. Οι αθλητές μας καθώς και το τεχνικό επιτελείο περιορίστηκαν στις αναγκαίες επαφές και δραστηριότητες μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου νωρίς το απόγευμα παραλάβαμε τα αποτελέσματα τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Μετά από αυτή τη μικρή, αλλά αγχωτική περιπέτεια επιστρέφουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα και στην προσήλωσή μας στους στόχους μας".